Jak wygląda widzenie w AŚ Krasnymstawie?

• Autor wątku Autor wątku marlena.art
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

marlena.art

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
10
Mój narzeczony przebywa obecnie w AS w krasnymstawie, nie dostałam jeszcze widzenia ale mam nadzieje że juz niedługo. Nie mam pojęcia jak to się odbywa, proszę o jakieś informacje?? I jakie są tam warunki????

Widzenia w każdym AS odbywają się podobnie. Poczytaj sobie wątek widzenia tymczasowo aresztowanych i tam zadawaj pytania na temat widzeń. Co do warunków tam panujących to niestety Ci nie pomogę

czesc marlena w krasnymstawie warunki sa w miare ok,jedzenie podobno dobre a widzenia odbywaja sie nawet w milej atmosferze,sw czasem przedluza o 10-15 minut.jest to maly as wiec wszystko raczej szybko sie odbywa pisz cio jeszcze chcesz wiedziec to pomoge

hej dziekuje za odpowiedz! wiesz może czy w kantynie mogą oni kupić sobie środki higieny osobiste?( jakiś krem , cążki do paznokci, proszek, itp)

a jak wygląda to wiedzenie przez szybę czy przy stoliku, i czy mozemy siedzieć tylko naprzeciwko siebie? Mam nadzieje że dostane to widzenie sprawą już zajmuje sie sąd, prokurator nie chciał dać mi widzenia. Boshe on już tam siedzi 1m i 12 dni i nikt jeszcze go nie odwiedził nie zgadzał sie prokurator. Jutro jest posiedzenie w jego sprawie. No zobaczymy! :(

Powrót