LeszsekS napisał:
Nie rozumiesz zagadnienia, pytania i odpowiedzi, świadczy o tym szczególnie porównywanie rzeczy do utworu. Czytaj poprzedni post powoli dokładnie i ze zrozumieniem.
Edit.
Na prawdę nie masz pojęcia o czym piszesz.
Ty i może tylko ty piszesz na temat, masz pojęcie i czytasz ze zrozumieniem nawet od tyłu. Ale to ja sprzedaję zdjęcia do gazet i mam trochę znajomych, którym zdjęcia skradziono i wiem jak wyglądała ich walka. Ustawę możesz sobie powiesić na forum, a prawda jest taka, że to co nazywasz sądem, to często jest pod pierwszą warstwą pani Krystyna, która ma np. przekonanie, że jak ktoś nie zarabia na zdjęciach, i gazeta mu je ukradnie, to kasa mu się nie należy, bo nie zarabia przecież. Albo w todze siedzi jakiś pan Henryk, który zupełnie nie wie o co to całe zamieszanie, bo przecież wszyscy wrzucają zdjęcia do netu, i jak ktoś wrzucił, to znaczy, że zgadza się by je kopiować i wrzucać, bo wielu tak robi. I zgodnie z tym co czują, ponieważ są niezawiśli, wydają wyroki. Ustawa? tak tak, ustawa, możesz się odwołać. System to przewiduje.
Przychodzi potem ktoś tu na forum i mu moderator pisze, że nic nie trzeba zabezpieczać, bo ho ho ho ho z mocy ustawy to i tamto. Kto myśli inaczej to nie ma bladego pojęcia, bo przecież moderator wie.
Na tym kończę rozmowę z Tobą, bo to jest moim zdaniem smutne, kiedy sam moderator wykazuje arogancję. Pozdrawiam i bez odzewu.