Jak zlokalizować chłopaka w więzieniu?

• Autor wątku Autor wątku purutlama
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

purutlama

Wczoraj policja zatrzymała mojego chłopaka który miał się stawić na Kurkowej do odbycia kary. Nie mam kontaktu z jego rodzina i nie wiem czy pozwolili mu zabrać ze sobą cokolwiek. Nie zna on tez raczej na pamięć mojego numeru ani adresu dokładnego i boję się że sam się ze mną nie skontaktuje żebym wiedziała gdzie przebywa jeśli tych rzeczy nie wzial. Jeśli na bilecie adres był areszt na Kurkowej to czy policja właśnie tam go zawiozła? Dzwoniłam do aresztu ale nie udzielają takich informacji! Jeśli wyśle na ten adres list, (o ile tam przebywa) i go przewiozą do jakiegoś zakładu to czy ten list za nim podąży? Czy wróci do mnie czy jak? Co mogę zrobić?

Dostanie wiezienne ciuchy takze nie masz sie co martwicJak juz zatrzymują to juz zazwyczaj za pozno na pakowanie i branie rzeczy nie stawił sie do odbycia kary to go dowiezli

Czekać na informacje do niego, ewentualnie wysłać list, prześlą w ślad za ewentualnym transportem.

purutlama napisał:
Dzwoniłam do aresztu ale nie udzielają takich informacji!

A po co ten wykrzyknik?? Chciałabyś, by każdemu, kto zadzwoni byłyby udzielane informacje o tobie gdybyś musiała odbywać karę pozbawienia wolności??
Dlaczego się przejmujesz rzeczami? Mógł się stawić w wyznaczonym terminie to zabrałby co potrzebuje i nikt nie byłby zdziwiony.

Powrót