Jak zrezygnować ze szkoły speak up

• Autor wątku Autor wątku marysienka1957
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

marysienka1957

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Bardzo proszę o pomoc gdzie udać o pomoc w związku z rozliczeniem szkoły, gdy wypowiedziało się umowę,chcą ode mnie dodatkowych pieniędzy. Nie jestem w stanie ich im dać- kurs nie jest efektywny i nawet nie skończyłam książki, a oni twierdzą że to od nich dostałam" bo liczy się czas 3 miesiące" które są czasem aby przejść z poziomu na poziom.

Przeczytaj swoją umowę, tam jest napisane ile musisz zapłacić i za co oraz jak rozwiązać umowę.

Oni chcą ode mnie ponad 1200 zł za nic inaczej nie zwrócą bankowi pieniędzy. Twierdzą że mogłam przez te 3 miesiące wykorzystać to mimo że co miesiąc wpłacałam co miesiąc ratę w banku. Rozumiem że jak nie wykorzystałam to może przepaść, ale dopłata ....Pomocy nie wiem gdzie z tym się udać.

Oni niby z wyliczeń za poziom chcą te pieniądze, za to że mineło 3 miesiące czyli pierwszy etap i 1,5 kolejne etapu. Natomiast ja mało chodziłam na zajecia przez ten czas, ale pieniadze wpłacałam za raty. Rozumiem, jeszcze ze mi przepada coś, ale dopłata to przegięcie. Co robić?

Powrót