M
m4d4f4k4
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 19
Witam, w niedlugim czasie bede mial 2 sprawy, wyznaczono juz terminy rozpraw, obecnie nie jestem karany i mam zastosowany srodek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego, ktory jest mi nie na reke dlatego chce go zdjac jak najszybciej zastanawiam sie nad dobrowolnym poddaniu sie karze, w akcie oskarzenia pierwszej sprawy jestem oskarzony o kradziez rzeczy wartej 450zl(tak wyceniono) poza tym jako swiadek, 20 dni pozniej mam druga sprawe gdzie jestem oskarzony o: probe kradziezy felg wartosc 4000zl art13&1kk w zw. z art. 278&1kk ;kradziez samochodu o wartosci 15000zl (ktory zostal zwrocony wlascicielowi) 279&1kk; kradziez felg wartosci 4000zl 278&1kk; oraz 3 proby kradziezy samochodow 13&1kk w zw z art 279&1kk na koncu dopisano, ze przestepst dopuszczono sie w krotkim odstepie czasu w podobny sposob tj o przestepstwo w art 13&1kk w zw z art 278&1kk
chcialbym wiedziec jak odnosic sie bedzie pierwszy wyrok do drugiego? czy korzystniej dla mnie bedzie zlozyc wniosek o polaczenie tych spraw? jaki moze byc przypuszczalnie wyrok w przypadku jezeli bym chcial dobrowolnie poddac sie karze, zalezy mi na tym aby wszystko zakonczylo sie jak najszybciej, krotkomowiac co powinienem zrobic w swojej sytuacji?
chcialbym wiedziec jak odnosic sie bedzie pierwszy wyrok do drugiego? czy korzystniej dla mnie bedzie zlozyc wniosek o polaczenie tych spraw? jaki moze byc przypuszczalnie wyrok w przypadku jezeli bym chcial dobrowolnie poddac sie karze, zalezy mi na tym aby wszystko zakonczylo sie jak najszybciej, krotkomowiac co powinienem zrobic w swojej sytuacji?