Jakie mam możliwości by mogła zamieszkać za mną

• Autor wątku Autor wątku Adam2003
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Adam2003

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
8
Cześć mam taki problem że moja dziewczyna ma 17lat. Jej rodzice są alkoholikami codziennie ją wyzywają grożą i doprowadzają do płaczu. Czy są jakieś możliwości by ona mogła zamieszkać u mnie.Mam 20lat i nie wiem co z tym zrobić nie chce by skończyła w domu dziecka

Nie ma żadnych problemów by zamieszkała z tobą. Po prostu się wyprowadza i tyle. Podaje rodzicom miejsce pobytu, potwierdza, ze nie została porwana i rodzice nie mają jak jej siłowo sciagnac do siebie. Policja również nic z tym nie zrobi jeżeli dziewczyna potwierdzi, ze wszystko jest zgodnie z jej wolą.

Nie będę miał kłopotów. Bo jest nie pełnoletnia

I jeszcze jedno pytanko jeżeli zgłoszę na policję co oni hej robią to może zostać u mnie czy wezmą ja do domu dziecka

Twoje zgłoszenie jest bezwartosciowe. To ona musi zeznawac/zglaszac. No i nikt nie idzie do domu dziecka z dnia na dzien. Potrzebna bylaby sprawa sądowa itd a do tego czasu uzyska pewnei pelnoletnosc.

Do 18 ma jeszcze 6 miesięcy to nie musi się martwić że pójdzie do domu dziecka

Czy 17lenta dziewczyna może zamieszkać zamieszkać chłopakiem

Cześć sytuacja wyglonda następująco . Mój dziewczyna ma 17 lat i rodzice się mad nią znęcają psychicznie oraz fizycznie może zamieszkać z dwudziestoletnim chlopakiem
Bez ich zgody i jakę mogą być konsekwencje

Rodzice alkoholicy

Moja dziewczyna ma 17 lat i czy jak rodzice się zgodzą to czy mize że mną zamieszkać i czy jak zmienią zdanie to czy ona musi wrucic do domu

RE: Rodzice alkoholicy

Ty chcesz bana wyłapać, czy trollujesz. Nikt ci już nic więcej nie powie niż to co otrzymałeś pierwszym temacie

Powrót