tomcraft
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Witam, czy mam jakieś szanse prawne aby pracować w oświacie nie jako pomoc nauczyciela czy asystent albo coś z administracją-dodam,że nie mam przygotowania pedagogicznego a mam tylko licencjat z politologii na bazie jakiego zrobiłam kilka podyplomówek tzn psychologiczne wspomaganie dzieci i młodzieży z trudnościami oraz resocjalizacja i socjoterapia ale bez przygotowania pedagogicznego ponadto nie było u mnie nawet na licencjacie przedmiotu psychologia ani opcji by takie przygotowanie pedagogiczne zrobić. Chciałabym bardzo móc pracować w oświacie ale nie chcę robić samej podyplomówki z przygotowania pedagogicznego tylko marzą mi sie studia od nowa a nie na bazie swojego licencjatu-ponadto wstydzę się, że mam na tym dyplomie licencjata ocenę ledwo "3" a nie mam uprawnień ani do nauczania WOSu czy historii albo edukacji obywatelskiej co by też nie wchodziło w grę bo nie znam dobrze tych przedmiotów a nie interesuje mnie polityka czy geopolityka. Wiele razy aplikowałam na stanowisko nauczyciela wspomagającego ale nie mam ani oligofrenopedagogiki ani pedagogiki specjalnej. Na bazie swojego licencjatu byłam też na magisterce z pedagogiki ale nie ukończyłam z przyczyn losowych no i te różnice programowe też było ich sporo.
Czy będąc po takim jak moje wykształcenie mam szansę na pracę w oświacie? Dodam,że nie interesują mnie żadne stosunki międzynarodowe czy jakieś dziennikarstwa jako opcja dla studiowania czy zawodowa. Nie chcę też być pracowniczką socjalną bo mój licencjat ukończyłam w 2010 roku ale specjalność była marketing polityczny.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
Czy będąc po takim jak moje wykształcenie mam szansę na pracę w oświacie? Dodam,że nie interesują mnie żadne stosunki międzynarodowe czy jakieś dziennikarstwa jako opcja dla studiowania czy zawodowa. Nie chcę też być pracowniczką socjalną bo mój licencjat ukończyłam w 2010 roku ale specjalność była marketing polityczny.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi