Jazda pod wpływem akoholu

• Autor wątku Autor wątku Izulkaaaa69
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
I

Izulkaaaa69

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam!Nie mogę spać,jeść bo mam duży problem.Zostałam zatrzymana miałam 2,20 prolili(tragedia)Dzisiaj dostałam wezwanie na policję.Proszę napiszcie mi jak takie przesłuchanie wygląda czy będą się pytać o oszczegóły z kim ,gdzie itp.Podczas zatrzymania policja coś pisała a ja coś podpisałam i nie wiem czy to było wstępne przesłuchanie.Czy mogę zmienić zeznanie(nie chciałabym aby pewne sprawy ujżały światło dzienne)Czy mogę zasłaniać się zanikiem pamięci?Jaka jest przewidziana kara za takie przestępstwo?Czy będę musiała wstawić się do sądu na rozprawę jeśli zgodzę się na samoukaranie?Dodam że wcześniej nigdy nie miałam problemów z prawem.Pozdarwiam.

o pijakach za kółkiem było już multum tematów... -poszukaj...

zabiora Ci prawko i grzywne dostaniesz , wyrok w zawiasach , o osobiste sprawy sie nie pyta policjant bo co go to interesuje, poddac sie dobrowolnie mozesz , ja tak zrobilem , bez rozprawy w sadzie jedna wizyta na palach i spokoj , nie martw sie , nie ma ludzi doskonalych , kazdy ma swoje 5 min glupoty , tak jak ja

2,2 promila- no gratulacje. Brak slow czasem na takich ludzi, bo to juz jest naprawde kompletna nieodpowiedzialnosc i bezmyslnosc. Moze surowa kara nauczy cie troche pokory.

Powrót