dzidzius1100
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 15
Witam mam pewien problem jestem na stażu od kilku dni a mianoicie pracuje juz 6dzien w sklepie spozyczym, kierowniczka ciagle na mnie krzyczy, wczoraj jak umylam mopa nie tak jak chciała to wydarła sie ze jak tak dalej bedzie to długo tu nie posiedze, dodam ze ciagle tylko latam donosze towar myje podłoge itd robie co do mnie nalezy a ona nie wiem czemu mnie nie lubi tylko krzyczy ciagle, a nic nie robie. Czuje sie jakos przataczka i słuzaca a jej nic nie psuje tylko piuluje ciagle ze nie tak wszytsko a ze butelki ktos inny wkłada a ja rozkładałam towar i nie dam rady wszystkiego na raz robic. Pracoałam w sklepie wiec wiem co do mnie nalezy ale jej nic nie pasuje... prosze o pomoc jest to duza siec sklepów czy ktos sie orientuje czy moge zmienic placówke tego sklepu i przeniesc sie do innej siedziby tego sklepu bo z ta baba to nie wytrzymam krzyczy tylko nawet przy ludziach i pracownikach a ja potem wyje po katach wiem ze to jest mobbing ale nie da sie dogadac z ta baba, bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam