Jestem poszkodowany w wypadku sam.Pomocy!@!

• Autor wątku Autor wątku pabik
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

pabik

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam,

Miałem wypadek samochodowy za granicą-Norwegia 12.06.2005. W skutek wypadku zniszczeniu ulegl samochod. Utracilem kontrakt z kontrahentem norweski. Najgorsze jest jednak utracone zdrowie. Pozostaje w leczeniu psychologicznym, psychiatrycznym, neurologicznym i chirurgicznym. Sprawe prowadzil aplikant adwokacki ale zaniedbal sprawe. Mam bogata dokumentacje, wyplacili mi bardzo skromne odszkodowanie, a teraz unikaja kontaktu ze mna, tlumacz sie ze mieli strajk w firmie albo ze nie maja czsu bo maja wiecej takich spraw! Z aplikanta zrezygnowalem i teraz niewiem co robic. Jest pelno firm ktore takie odszkodowania odzyskuja ale to sa zwykli posrednicy bez kompetentnych pracownikow-prawnikow,a jedynie zasiegaja odplatnie ich poprad. Boje sie bo juz raz dalem prowadzenie sprawy nieodpowiedzialnej osobie. Prosze doradzcie!!! dziekuje

Witam.

Nie wiem kto Panu powiedział, że tego typu firmy nie mają prawników?

Ja sam jestem prawnikiem i prowadzę tego typu działalność. A porad (wstępnych konsultacji) udzielam bezpłatnie.

Jak trzeba skierować sprawę do sądu, zlecamy ją współpracującej kancelarii (na b. korzystnych warunkach).

norweska firma ubezpieczeniowa musi mieć przedsawiciela w Polsce - tak stanowi prawo.
Więc uderz tam, nie bój się korzystac z kancelari, wiedzą wiecej niz adwokaci, którzy zajmują się wszyskim i niczym. Kancelarie na bieżąco śledzą orzecznictwo ubezpieczeniowe.

Dziękuję za odpowiedzi!! Panie Piotrze, mogę wstępnie przesłać Panu najważniejszą korespondencję z PZU i Pan oceni wagę sprawy. W jakim Pan mieście prowadzi działalność? Jestem z Krakowa. Dziekuję raz jeszcze forumowiczom za zainteresowanie. Pozdrawiam, Piotr F.

Panie Michale przepraszam za przekręcenie imienia!!! :ooo:

Witam...[...wymoderowano...]

Za kolejną próbę reklamy za pośrednictwem FP lub poszukiwania tutaj klientów będzie ban.
Michupocichu

Powrót