jestescie niezlymi kretaczami

• Autor wątku Autor wątku andrzej1946kowalski
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
A

andrzej1946kowalski

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
swiateczna angora byla ostatnim numerem tej"gazety"ktory kupilem.strone internetowa tak skonstruowaliscie by nie mozna bylo zadac pytania ani odpowiedziec na poruszone przez uzytkownikow tej strony zapytanie.zadawane pytania janowi paragrafowi pytania dotyczace jego porad i wypowiedzi sa przemilczane,a konsekwencje moga byc duze,ja wiem ze dla sadu pouczenia czy informacje gazetowe,to normalne bzdury,ale ja te informacje kupilem,zaplacilem za nie -jest to wiec porada prawna,ze wszelkimi konsekwencjami.prosze wiec o podjecie pilnej decyzji czy w mojej sprawie gazeta zalaci za pelnomocnika prawnego?nie wiem czy ta wiadomosc dotrze bo macie tak sprytnie opracowana strone kontaktowa,ale mysle ze kozystajac z ksiazki-prawnik radzi-wyegzekwuje od was swoje prawa.

andrzej1946kowalski napisał:
nie wiem czy ta wiadomosc dotrze bo macie tak sprytnie opracowana strone kontaktowa,ale mysle ze kozystajac z ksiazki-prawnik radzi-wyegzekwuje od was swoje prawa.
Myślę, że szybciej wyegzekwuje Pan od nas swoje prawa korzystając z książki kucharskiej.

witam.bardzo prosze by dzieci i osoby niepelnosprawne umyslowo braly udzialu w dyskusji,jezeli odpowiadaja za kogos to lepiej nich sie drapia dziewczynki po swojej,a chlopcy po swoich.dzieciaki do nauki!!!!!pozdrawiam

Choć to Sylwester, to muszę Panu zwrócić uwagę, że jest Pan cholernie głupi i bezczelny.
Jako nestor zespołu Forum Prawnego stwierdzam to z całą odpowiedzialnością.

witam i pozdrawiam niepelnosprawnych umyslowo,a szczegolnie pana janusza m. nestora niestety wiek ma swoje prawa.moja rada-psychiatra i to jak najszybciej.yossarian,tez ratuj sie poprzez leczenie,ze masz odchylenia swiadczy fotografia,ktora zalaczyles,uwazaj odpowiednie organa moga sie toba,a wrecz musza sie zainteresowac toba,inaczej beda ponosic odpowiedzialnosc karna za twoje zachowania.YOSSARIAN szybko do szpitala.JANUSZ M. masz szanse ale sie lecz!!!!!

Nie pozostaje nic innego jak zastosować się do powyższych porad :-D !!

Pan Andrzej cierpi na rozdwojenie jaźni.
11 grudnia zarejestrował się jako "mlattari IP 83.20.74.62" i napisał 4 posty, ostatni 12 grudnia, teraz występuje jako "andrzej1946kowalski - IP 83.20.74.62".
Może się z tego wytłumaczy zanim "wyfrunie" z forum za łamanie regulaminu??:tuptup:

Ostatnia edycja:
Janusz- oczekujesz od osoby chorej psychicznie racjonalnego wytłumaczenia ? za dużo żądasz...

Mam bardzo litościwe serce :). Nawet dla "Homo Ledwo Sapiens i Homo Już Nie Sapiens".

yossarian,tez ratuj sie poprzez leczenie,ze masz odchylenia swiadczy fotografia,ktora zalaczyles,uwazaj odpowiednie organa moga sie toba,a wrecz musza sie zainteresowac toba,inaczej beda ponosic odpowiedzialnosc karna za twoje zachowania.YOSSARIAN szybko do szpitala.JANUSZ M. masz szanse ale sie lecz!!!!!
:lol:

hmm niekoniecznie to ta sama osoba.. ten adres jest puli poznanskiej kiepskostrady ;)

witam i pozdrawiam niepelnosprawnych umyslowo,a szczegolnie pana janusza m. nestora niestety wiek ma swoje prawa.moja rada-psychiatra i to jak najszybciej.yossarian,tez ratuj sie poprzez leczenie,ze masz odchylenia swiadczy fotografia,ktora zalaczyles,uwazaj odpowiednie organa moga sie toba,a wrecz musza sie zainteresowac toba,inaczej beda ponosic odpowiedzialnosc karna za twoje zachowania.YOSSARIAN szybko do szpitala.JANUSZ M. masz szanse ale sie lecz!!!!!

:D

Istnieje konkurs na forumowicza roku???? pierwsze miejsce zapewnione :P Popłakałam się ze śmiechu <lol> Hit roku :)

Jak to się mówi: "Ups nie to okno" :)
Albo zwykła prowokacja.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót