Z
zmartwiona85
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
Witam was mam nadzieję ,że pomożecie doradzicie co robić... a więc tak od 3 lat nie mieszkam z rodzina czyli jakos od października 2007roku w administracji złożylam podanie ,że nie mieszkam już pod tym adresem od tego i tego dnia ale podanie złożyłam dopiero w maju 2008 roku dlug na rok 2008 wynosil okolo 32 tysiecyNa ten rok jest już około 45 tysiecy!!!!Chciałam się dowiedzieć od jakiego okresu i za jaki okres powinnam spłacić dług ?? Mam 25 lat w pazdzierniku tego roku 3 lata bedzie po ślubie.Jeszcze jak wynajmowalam mieszkanie z mężem swoim na moje wynagrodzenie wszedł komornik przez 3 miesiące zżerał mi połowe pensji wtedy na głowke przypadał około 7 tysięcy do spłacenia ja aby zablokowac komornika wplaacilam 2 tysiace i potem wplacalam jeszczew sumie lacznie z komornikiem i moją wpłata spłaciłam 4 tysiące z groszami myslalam ze zostanie mi 3 tysiace do splacenia niestety uslyszalam w administracji ze nie ma czegos takiego ze jak splace swoja czesc to zablokuja mnie.. uslyszalam ,że skoro ja spłaciłąm najszybciej to i będa nadal ze mnie ciągnać pieniadze ktore przypada na pozostale rodzenstwo... czy tak można?? Czy na jutrzejsza rozprawe powinnam wziazc jakies dokumenty dowody itp??? i co wziazć?? I czy ktos za dojazd na rozprawe i zwroci pieniadze??? rozprawa jest w wawie a ja mieszkam z mezem pod ciechanowem wiec jest odleglosc nie mala i sporo bilet kosztuje... ja obecnie nie mam pracy trudno tu z robota aby znalezc wiec kazde pieniadze sa bardzo przydatne... to moze tyle mam nadzieje ,że nic mi nie wylecialo z glowy bede wdzieczna za odpowiedz :sad::sad:
Ostatnia edycja: