kamery w centrumchandlowym

• Autor wątku Autor wątku koko81
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

koko81

Użytkownik
Odpowiedzi
43
witam mam pytanie bylem jakis miesiac temu w centrum chandlowym m1 centrum monitorowane i skradziono mi wozek po czym poszedlem do ochrony i poprosilkem o pomoc on powiedzial mi ze nie ma czasu bo ma interwencje itd.... mam pytanie czy po 1 miesiacu nagranie z kamery bedzie jeszcze??po jakim czasie sie kasuje nagranie??? prosze o pomoc

Jakiej wartości był wózek? - z własnego doświadczenia wiem, że mogą być całkiem drogie.
Czy sprawa była zgłoszona na policję? Bo jeżeli tak, to oni powinni zająć się analizą nagrań z kamer ochrony, bo przecież Tobie centrum ich nie udostępni, nawet jeżeli kasety/płyty/dyski jeszcze nie zostały nadpisane nowym nagraniem.
Sprawę należało zgłosić natychmiast. Ponadto, przy takim zachowaniu ochroniarza należało złożyć na niego skargę - co to znaczy, że ma interwencję? Jeden ochroniarz jest na całe centrum? I od czego jest ochrona w centrum handlowym, jeżeli nie od chronienia przez kradzieżami (chociaż oni pewnie za priorytet uważają ochronę sklepów nie klientów).
Taka skarga mogła by być później podstawą do ewentualnego odszkodowania.

hehe no tak prawda ale czy po takim czasie nagranie jeszcze bedzie??

No, to chyba nie pytanie do forum?

Takie pytania proszę kierować do kierownictwa sklepu. Trochę długo czekał Pan z ewentualną powtórną reakcją.

no tuz czekalem ale to moja sprawa prawda?? a teraz chcial bym wiedziec jak wyglada sprawa

Powrót