Kanalizacja pilne

• Autor wątku Autor wątku moniklop17
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

moniklop17

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
18
Witam mam ogromną prośbę nie wiem co mam poczynić sytuacja dotyczy mojego wojka. W naszej wsi robiona jest kanalizacja mój wojek mieszka tak jakby wgłąb drogi AK jakby w polach przyszedł do niego Pan który wygrał przetarg i rozprowadza rury który zapytał się czy nie miałby nic przeciwko jakby puścili rury metr od granicy na właśnie dzialce wojka bo sąsiedzi chcą się podlaczyc- jest to starszy człowiek dlatego proszę o pomoc.
Wojka działka graniczy z sąsiadka która po całej długości ma wytyczona swoją prywatna drogę i działki które oddała dIeciom pod budowę razem jest 5domow wzdloz droga prywatna i działka Wojka dziwi mnie to dlaczego sąsiedzi chcą a Pan uparcie mówi że to dla dobra wojka żeby pościć po jego dzialce i od naszej by szło do sąsiadów jest to 300m gdzieś, gdy wojek zapytał się ze pójdzie do gminy porozmawia to ten pan powiedział że nie ma po co iść

Nie mogę tego narysować może tak wytłumaczę,, z,, jest to dom wojka,, h,, dom tej sąsiadki,, Nnnn,, droga główna do wsi,, F,, działka Wojka która chcą ciągnąć ,, I,, jest to granicą między wojkiem a sąsiadka później u sąsiadki na działce ma drogę czyli,, 0,, i ztej drogi ma działki w poprzek czyli,, a,,,, b,,, c,, jest tych domów z 5

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Skoro sąsiadka ma drogę, w której można zbudować rury, to należy odmówić możliwości położenia rur na działce wujka.

Aco w przypadku jak kiedyś będzie chciał wojek się podłączyć czy dadzą? Bo Pan montujący kanalizację mówi. Nam że jak my nie damy na działce swojej to oni nam później nie dadzą się przyłączyć trochę mi tu. Nie pasuje

Najwyżej wtedy wujek wbuduje osobną rurę, w swojej drodze.

Nawet jeśli robi to gmin a na swój koszt to nie są się polaczyc

Powrót