kancelaria Feniks

• Autor wątku Autor wątku xawis
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
X

xawis

Użytkownik
Odpowiedzi
36
Witam mam taki problem w kwietniu podpisałem umowe z kancelarią o reprezentowanie mnie w sporze z bankiem o wibor. Kancelaria miała stworzyć analizę i wezwać do banku wezwanie do anulowania wiboru i zwrotu kosztów (to zrobiła do września ), po otrzymaniu odpowiedzi z banku miała sporządzić pismo procesowe, założyć sprawę, reprezentować w 1i2 instancji ewentualnie podpisać ugodę lub stworzyć apelacje (tego nie zrobili ) , we wrześniu otrzymałem odpowiedź z banku niestety firma jakby zapadła się pod ziemię zero odzewu telefony milczą . Dziś dostałem na email taką wiadomość
Biuro Kancelaria Feniks

Szanowni Państwo,

W nawiązaniu do informacji o wypowiedzeniu pełnomocnictw przez Kancelarię Radców Prawnych Kosowicz i Piechota Młot s.c. informujemy, że Państwa sprawą zajmą się Radcy Prawni z Kancelarii P. W załączeniu przesyłamy dokumenty niezbędne do kontynuowania sprawy. Uprzejmie prosimy o ich wydrukowanie oraz podpisanie.

a w pdf
Niniejszym oświadczam, że wypowiadam ze skutkiem natychmiastowym umowę zlecenia dotyczącą prowadzenia przez Feniks sp. z o.o. z siedzibą
w Poznaniu, ul. Pionierska 8 (KRS 0000647301)

czy istnieje możliwość aby od tego feniksa odzyskać pieniądze za niewywiązanie sie z umowy ?
Nowa kancelaria też chce pieniądze za prowadzenie sprawy .

Powrót