Kancelaria Lexus

• Autor wątku Autor wątku Damianx98
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

Damianx98

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
24
Witam jakiś czas temu otrzymywałem SMS od kancelarii prawnej Lexus że mam uregulować dług wobec Santander Consumer Bank była to kwota około 110 zł i proszą o uregulowanie w dniu dzisiejszym zaległości i podali numer do windykacji. Skontaktowałem się z infolinia banku który powiedział że nie mam żadnych zobowiązań i kazał skontaktować się z tą kancelarią. Gdy już to zrobiłem okazało się że niby pomyłka i nie będą już mnie niepokoić i usuwają mój numer z systemu. Spokój na miesiąc około. W koncu w przeciągu dwóch dni trzy SMS w ciągu dwóch dni każdy z innego numeru ta sama gadka w SMS tylko kwota prawie 250 zł... Czy mogę gdzieś zgłosić tą kancelarie bo wiem że zadzwonię i znowu to samo będzie?

Naprawdę nikt nie umie pomóc? dzwoniłem około miesiąca temu do nich, jest to pomyłka i mieli wykasować mój numer z bazy i po około miesiąca spokoju przychodzą SMS z większą kwotą do zapłaty, nie ma na nich żadnego paragrafu skoro telefoniczna rozmowa nie pomogła to pod nękanie to już na pewno powinno podchodzić, SMS ciągle z innego numeru telefonu? czy jeszcze jakiś paragraf mógłbym do haczyć do nich?

Powrót