Kierowca i zator serca

• Autor wątku Autor wątku de-brasko
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

de-brasko

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam mam pytanie jestem 36 letnim kierowcą ciężarówki w transporcie międzynarodowym mam umowę o pracę w Niemieckiej firmie w której pracuję od 1,5 roku w zeszłym tygodniu wykonując powierzoną mi pracę transport towaru do włoch tam rozładunek nastepnie załadunek i ujechać kawałek w kierunku szwajcarji i pauza 45h więc skończyłem ok 22h nastepnego dnia wychodzac z auta zemdlałem po czy inni kierowcy wezwali karetke i wiadomo szpital itd

i tu zaczynaja sie schody gdyz auto na parkingu zabezpieczyla policja w postacji zamkniecia auta i dostarczenia mi kluczyków oraz jednego z trzech telefonów w szpitalu nawiazałem kontakt z firma co sie stało wtedy juz wiedziałem ze mam zator serca i bede kilka dni lezal w szpitalu i okazuje sie ze szef po cichaczu przysłal dwóch kierowców zabrali powierzoną i cieżarówkę z moimi prywatnymi zeczami również tymi tajnymi czyli karty kredytowe piny dostep do konta itd malo tego od momentu kiedy ja poinformowałem firme czyli sobota do wtorku nie bylo ze strony firmy zadnego kontaktu po czym we wtorek otrzymalem informacje ze auto zostalo scholowane ba bazę a powrót z włoch do niemiec firmy nie interesuje i mam sobie wracać na własną rekę nie wspominając iż przez cały 5 dniowy pobyt w szpitalu zaden pracowanik mojej firmy nie dostarczylmi nawet pasty do zebow dzis jestem juz w domu wczoraj mnie wypisano dzis wruciłem na własny koszt samolotem niestety ale cały wczorajszy dzien do dzis do godziny 14 musiałem jak bezdomny siedziec na ławce prosze o pomoc gdyz jutro musze jechac na baze po moje zeczy osobiste oraz moj prywatny samochod osobowy ktorym do pracy dojechałem wiez od kolegi z pracy ze moje zeczy osoboiste zostaly rozkradzione 2 telefony laptop tego juz nie znajde a nie bardzo wiem jak walczyc z nieuczciwą firmą gdyż zostałem potraktowany gorzej jak pies dodatkowo narazony na koszta 2tys zł i prawfdopodobnie okradziony na kolejne 4tyś

Powrót