Kierowniczka Wydziału Komunikacji Działa Bezprawnie ?!

• Autor wątku Autor wątku Kamil Kowal
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Kamil Kowal napisał:
Jak pan radzisz to radź pan odpowiedzialnie,

Radze odpowiedzialnie i najbardziej odpowiedzialna rada jest we wpisie #3 w tym wątku - wystarczy zastosować :)

I nie grożą mi za sprzedaż sankcje prawne skoro nadal w dowodzie rejestracyjnym auta widnieje bank, bank który od dawna nie ma nic wspólnego z w/w autem ?

a co do ponaglenia kierowniczki wg. rad tutaj na forum zawartych w innym dziale, problem polega na tym, że ona niby "działa" , teraz dostałem kolejne pismo, w którym napisała, że firma windykacyjna jej nie odpisuje i w związku z tym przedłuża sprawę o kolejne dwa miesiące...

a mi leci kolejne OC za auto zepsute od kilku lat...

Kamil Kowal napisał:
w związku z tym przedłuża sprawę o kolejne dwa miesiące...

zamiast czekac, ma pan napisane w poradniku, jak dzialac, niezaleznie od wywodow tej osoby :)

co z tego, że napiszę pismo skoro kierowniczka odpowie, że " przecież prowadzi czynności wyjaśniające" ?

Kamil Kowal napisał:

...to, że gdyby wnikliwie przeczytał pan poradnik i tryb tam opisany (wpis #3) to nie zadawałby pan takiego pytania nie mającego sensu :)

Ostatnia edycja:
Sprzedałem auto, mogę wysłać poleconym do wydziału komunikacji druczek o tym informujący ? . / Ciekawe co na to powie kierowniczka... /

Powrót