S
solec
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
kiedyś miałem lokal (bar).. było to jeszcze przed zmianą wartości zł... składki ZUS nie były płacone... zlikwidowałem działalnośc ale procent na odsetkach rośnie nadal... mam gospodarstwo rolne ok 15ha które nie przynosi mi prawie żadnych pieniędzy... dostaje wezwania do sądu w sprawie tych odsetek i nie wiem jakie są konsekwencje jezeli sie tam stawie...
czy sąd może mi odebrać gospodarkę? (dom w którym mieszkam ja i 5 osób mojej rodziny jest częscią tego gospodarstwa więc on automatycznie tez idzie pod młotek ? wtedy wszyscy byśmy zostali bez dachu nad głową... a wszyscy jesteśmy niepracujący...)
proszę o poradę co robić w takiej sytuacji bo boję się o każdy następny dzień...
jeżeli to zły dział to prosze o nie usuwanie tematu tylko ew. przeniesienie do poprawnego...
z góry dziękuję...
czy sąd może mi odebrać gospodarkę? (dom w którym mieszkam ja i 5 osób mojej rodziny jest częscią tego gospodarstwa więc on automatycznie tez idzie pod młotek ? wtedy wszyscy byśmy zostali bez dachu nad głową... a wszyscy jesteśmy niepracujący...)
proszę o poradę co robić w takiej sytuacji bo boję się o każdy następny dzień...
jeżeli to zły dział to prosze o nie usuwanie tematu tylko ew. przeniesienie do poprawnego...
z góry dziękuję...