Kindergeld Druk KG71

• Autor wątku Autor wątku ikmes
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
to pytanie padło tu juz kilka razy

nie ma nigdzie tego druku jest tylko (KG51)

moze na stronie Finanzamt trzeba szukac

Ostatnia edycja:
Edyta jak on wygląda? Bo mi napisano, ze ojciec dziecka nie wypelnil kg71 i nie moze wniosek zostac rozpatrzony. Co to jest wogole i jakich informacji potrzebują??

Mi też tak napisali,i dodatkowo przysłali mi ten druk (chociaż nie wiem po co)skoro on na ich nawet prożbę nie wypełnił go.Jest to druk całkowicie napisany po niemiecku także nie wiem czego on dotyczy,a ja nie znam j,niemieckiego.

aa rozumiem, musze dokładnie polukac, bo u mnie to samo, czyli co nic nie zdziałamy w tym temacie? U mnie wystąpili teraz o dodatek dyferenncyjny, bo rodzinne przyznali jednak w Pl, ciekawe co z tego wyniknie..

A u mnie nadal głucha cisza.Wszyscy twierdzą że w sprawie zrobiono wszystko co trzeba było zrobić i należy czekać.Jeśli komuś jeszcze jest potrzebny druk KG71 to moge wysłać,wkońcu pomoc nic nie kosztuje:)

jak masz to wyslij mi, zobacze czy to to samo co ja. wysle Ci meila na priv

Witaj,
jeśli byś mogła wysłac druk KG71 - to bardzo bym prosił.
dziękuję

11edyta napisał:
A u mnie nadal głucha cisza.Wszyscy twierdzą że w sprawie zrobiono wszystko co trzeba było zrobić i należy czekać.Jeśli komuś jeszcze jest potrzebny druk KG71 to moge wysłać,wkońcu pomoc nic nie kosztuje:)
Witaj,
jeśli byś mogła wysłac druk KG71 - to bardzo bym prosił.
dziękuję

Wysłałam do wszystkich którzy o to prosili.A czy ja mogłabym uzyskac od kogoś informacje,czy rzeczywiście ojciec dziecka musi to wypełnić i podpisać?bo bez tego nie dostane na dziecko zasiłku rodzinnego?Dziekuję .

Czy ja mogę też prosić ten druk jeśli ktoś jeszcze ma ten kg71pl

Poproszę także o druk KG 71 pl jeśli ktoś ma takowy

Witam. Pobieramy Kindergeld na dziecko już pełnoletnie od 2 lat ponieważ się uczy. Sytuacja wygląda tak ,ze dziecko już z nami nie mieszka od właśnie 2 lat. Chciałam zapytać komu prawnie przysługują pieniądze, nam czy dziecku? i czy wgl możemy je pobrać. ( Zaznaczę że podstawą do otrzymywania Kinder geld jest wspólne zamieszanie dziecka w jednym gospodarstwie domowym)

Proszę Państwa o druk KG 71.pl do Familienkase jeśli ktoś ma możliwość udostępnienia.

Prosze w google wpisac ... KG 71.pl i odrazu yskocza wszystkie druki

Witam serdecznie ,
mam prośbe jeśli ktoś posiada dokument KG 71 pl
jest to ankieta do sprawdzania prawa do zasiłku na dzieci
prosze o przesłanie .Dziekuję z góry

Powrót