kinderzuschlag

• Autor wątku Autor wątku sabina z
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
chyba 812 euro ja nie wiem czy to sie tyczy job center bo tu nic nie pisze tylko cos tam jakies SGB IIsozial gesetzbuch pewnie musimy skladac o sozial cos tam jakies papiery my nie przeliczalismy tego w kalkulatorze wlasnie kurcze my jeszcze skladalismy o wohngelg nie wiem tez cos tu o tym pisza jakies wohngeldanspruch a ile maz dostaje pracujesz?:)

my tez skladalismy o wohngeld ale nie mamy jeszcze odpowiedzi czekamy juz 2miesiace.a masz moze gg?popisałyysmy dokladnie o tym o tak na forum to lipnie podawac szczegoły

nie mam gg niestety a macie jedno dziecko chodzi do przedszkola

tak mamy jedno czekamy na miejsce ma 5lat.a skad jestes.mi sie wydaje ze poprostu najpierw powinny dac odpowiedZ z woheldu a puzniej z tego.sgb2 to wniski skladasz w job center a oni moga cie wysłac na kursy itp.a ty ile masz dzieci jaki wiek?a wy kiedy skladaliscie o woheld

my tez mamy jedno chodzi do przedszkola jestesmy z lubeck nad morzem no nic czekamy narazie na ten wohngeld dzis do gostka mamy jeszcze jechac tam to sie jego spytamy i juy oo a na kurs to ja sie nie chce nigdzie wybierac narazie kurcze moja niunia na 4 godzinki do przedszkola chodzi mam 28 lat a ty

tez 28 my jestesmy tu niedługo i czekamy na miesce ma isc od sierpnia a długo czekacie na ten wohngeld.dasz znac co ci powiedział ten gostek o tym?my jestesmy z essen

acha ja jestem od stycznia gdzies tzn od wrzesnia z przerwami dam znac w razie co zobaczymy a pracujesz gdzies albo jakas fuszke masz?jezyk umiesz?:)my dlugo nie czekalismy ale ogolnie jest problem z miejscami w przedzkolu kurcze

nie pracuje bo nie ma mi kto byc z corka nie umie jezyka maz cos tam juz sie dogaduje ale on jest juz 2lata a ty masz jakas fuszke?

ja nie ale moze od sierpnia cosik tam sie znajdzie na sprzataniu:)moj maz jest 8 lat tu ja sie ucze jezyka co dzien jak niunia w przedszkolu i tak to jest kurcze mogliby nam pomoc cos troszke z tymi funduszami:)a jak sie ogolnie w de podoba;)?

my jak narazie to mamy cały czas pod gorke jak nie to to to i tak w kółko juz troche jestem zmeczona tym wszystkim w soote wlasnie jade do polski na 2tyg.to troche odreaguje od prolemów.a tak to nie jest zle tylko te poczatki sa jednak trudne w ogarnieciu wszystkiego

no my tez z tymi papierami kurcze juz tez mamy dosyc juz tez sie ciesze bo 12stego lipca smigamy do polski odpoczniemy sobie troszke a skad pochodzicie z pl my z dolnego slaska

z krakowano przekichane z tymi papierami my tez myslelismy ze dostaniemy to 140 o to nam nawet zaproponowali jak skladalismy o dodatek na mieszkanie a tu odmowa lipa

noo my dzis jeszcze tam pojedziemy to sie dowiemy co i jak

Witam Was prosze podajcie swoje namiary moze będzie nam lepiej się kontaktować ja podam swój e-mil timna1@tlen.pl
serdecznie pozdrawiam :)

Witam Was serdecznie podam mój e-maila może lepiej bedzie mozna się skontaktować timna1@tlen.pl i jedna drógiej coś poradzi jakie dokumenty zebrać gdzie się udać o pomoc i poradę pozdrawiam piszcie

nikola ja tez jestem prawie z krakowa tzn mieszkałam w krak do 2006 teraz mieszkam w chrzanowie

Babka z Chrzanowa! czytała regulamin??
tu się adresow e-mail nie podaje!:!:

Powrót