klamstwo wiezniow

• Autor wątku Autor wątku seszela03
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

seszela03

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
16
witam... mam bardzo nieprzyjemny problem.
moj nazeczony obecnie przebywa w as wszystko byloby ok ale w 2 miesiacu jego przebywania wyszla bardzo duza plotka ze bylam i jestem ... - proszę nie używać wulgaryzmów - Y choc nawet stycznosci z tym nie mialam. dla mnie to bardzo przykra sprawa bo mam swiadomosc tego ze on jest tam ja tu...
prosze mi wyjasnic dlkaczego wiezien dla wieznia klamie i ma swoich ludzi ktorzy to klamstwo potwierdzaja. czy moge cos zrobic?
nadmieniam iz nawet ludzie ktorzy byli w zk a teraz sa na wolnosci tez przytakuja
o co chodzi czy komus zalezy zeby rozbic zwiazek dlaczego?
ja widuje go raz na miesiac pisalam mu w listach ze jeste taka sytuacja ze sie boje ze takie ploty chodza i ze musi mi ufac jestem swiadoma ze listy czyta prokuratura. mam kontakt z jego rodzina oni wiedza jak mu sie poswiecam pytanie tylko dlaczego ktos robi takie glupie rzeczy zeby on tam sie meczyl a ja cierpiala? co mam robic
? jak go upewnic ze jest moim zyciem

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Ktoś wam "jedzie". Tylko czy on czy ty o tym się dowiedziałaś? Jeśli oboje wiecie, że możecie sobie ufać to nie masz się co martwić :) :ok:

destructor napisał:
Wyluzuj blondynko.
Nie mogę się powstrzymać... Spadłam z krzesła :D:D:D

pisalam mu w listach ze jeste taka sytuacja ze sie boje ze takie ploty chodza i ze musi mi ufac jestem swiadoma ze listy czyta prokuratura.
Skoro jesteś świadoma,że listy czytane są przez Prokuratora, to oszczędź mu wszelkich szczegółów.
pytanie tylko dlaczego ktos robi takie glupie rzeczy zeby on tam sie meczyl a ja cierpiala?
To pytanie raczej do tego "kogoś" < bezradny >

To nie wina więźniów tylko informacji przekazywanych na wizytach ; ]

Po prostu ktoś cię widział, poszedł na wizytę powiedział drugiemu i tak poszło dalej.

posluchaj nikt z nikim mnie nie widzial nbo nie chodze nigdzie po 2 nikt go w wiezieniu nie lubi podobno tak slyszalam ze do wora wrzucili jego kolege i jego choc nie wiem czemu wiem jedno ktos ma radoche a co prokuratury niech czyta listy musi cenzurowac szczeroisc pisze wole zeby dowiedzial sie romek ode mniue niz innych ludzie falszywi sa aq ploty zawsze byly ludzie tym zyja

Sama sobie odpowiedziałaś na pytanie dlaczego ludzie gadają:Ploty zawsze były bo ludzie tym żyją.Skoro masz czyste sumienie i nie jest prawdą to co ktoś komuś powiedział to w czym problem?Kiedyś ktoś powiedział mojemu mężowi,że widział mnie w Pubie co prawda troszkę mnie to zaskoczyło,ale cóż to że mój mąż przebywa w ZK nie znaczy ,że ja zamknę się w domu na cztery zamki i nigdzie nie wyjdę.Mąż to rozumie,że potrzebuję wyjść z domu i spotkac się ze znajomymi i nie ma o to pretensji bo wie,że nigdy nie zrobię nic co mogłoby zachwiać naszym małżeństwem.Więc skoro to tylko plotki to nie masz się czym przejmować.

seszela03 napisał:
posluchaj nikt z nikim mnie nie widzial nbo nie chodze nigdzie po 2 nikt go w wiezieniu nie lubi podobno tak slyszalam ze do wora wrzucili jego kolege i jego choc nie wiem czemu wiem jedno ktos ma radoche a co prokuratury niech czyta listy musi cenzurowac szczeroisc pisze wole zeby dowiedzial sie romek ode mniue niz innych ludzie falszywi sa aq ploty zawsze byly ludzie tym zyja
Coś tu dziecko strasznie kręci :what:
"Nie chodzę nigdzie" Jak to możliwe ???
Dużo wiesz co robią z Twoim facetem za kratkami. "Wrzucili do wora" hmm nie czytało się regulaminu , nie ładnie. Na forum nie piszemy gwarą więzienną.
Jak dla mnie cały ten temat to jedna wielka ściema.
Destructor miał rację :ok:

nie wiem o co chodzi z tasciema... posluchaj ja nigdy nie mialam stycznosci z tym swiatem tego co wiem albo naslucham sie albo doczytam w necie.
KTOS MIAL RACJE PISZAC ZE ROZLAKA POWODUJE ZE LUDZIE DOCENIAJA JAK CENNA JEST ICH MILOS OCZYWISCIE MOZE DOSLOWNIE TEGO NIE NAPISALAM ALE COS W TYM JEST;)
NIE NALEZALAM DO TEGO SWIATA WIEC NIGDY NALEZEC NIE BEDE A TO ZE Z KIMS JESTEM KAZDY MA PRAWO DO SZCZESCIA NAWET TACY LUDZIE
BEDE WDZIECZNA JESLI KTOS MI WYTLUMACZY CO OZNACZA WRZUCIC DO WORA I ZA CO MOZNA BYC WRZUCONYM? JAK TO PRZEBIEGA DLACZEGO TAK SIE DZIEJE CZYM KTOS ZAWINIL JAKIE SA SKUTKI TEGO??????????
MIESZKAM W CZESTOCHOWIE I U NAS NIE MAM KOGO SIE ZAPYTAC
A PO TO JEST FORUM ZEBY PYTAC I UZYSKIWAC ODPOWIEDZ:):) Z GORY DZIEKUJE

Automatycznie usuwane będą następujące posty:

- nieczytelne pod względem stylistycznym,
- PISANE WIELKIMI LITERAMI Z UŻYCIEM CAPS LOCK'A (Shift'a - TEŻ),
- napisane wyłącznie kolorem (innym niż czarny),
- z rażącą ilością błędów ortograficznych,
- odpowiedzi nie wnoszące treści merytorycznych, lub szkodliwe w swojej istocie,
- pisane "pod rząd" w jednym temacie. Zalecane jest dodawanie nowych treści poprzez wykorzystanie opcji "ZMIEŃ"

Kobieto radzę zmienić forum.Poszukaj czegoś gdzie będziesz mogła wyżalać się na więzienny margines.

corveta.31 napisał:
Kobieto radzę zmienić forum.Poszukaj czegoś gdzie będziesz mogła wyżalać się na więzienny margines.

Czy ktoś kto trafił do więzienia wg. pana w krawacie jest marginesem?

Nie mistrzu, to ty jesteś wyrzutkiem społeczeństwa, jesteś kimś z kim nie warto nawet rozmawiać, jesteś zerem i zwykłym błaznem, gęsta pruderia aż kipi.

Przemyśl 50 razy zanim coś napiszesz a później weź rozbieg.....moderacja....

Ostatnią edycję dokonał moderator:
oczywiście, każdy kto trafił do więzienia jest niewinnym i skrzywdzonym przez cały świat - a sąd w szczególności - misiem, na którego świat się nie wiedzieć czemu uwziął.
NIe wiem skąd jesteś i w jakim środowisku się obracasz ale dla przeciętnego człowieka więzienie to margines. Nie zdziwilybm się gdybyś za tak prymitywny i chamski atak dostał bana od adminiastratora.
Ale - w sumie - chyba nie mam się czemu dziwić..

Zips napisał:
Czy ktoś kto trafił do więzienia wg. pana w krawacie jest marginesem?

Tak, jest marginesem. 80 tysięcy to margines niemalże 40milionowego społeczeństwa*. Zgadza się?

*ilości w przybliżeniu

Powrót