B
bibak
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 73
Witajcie mam problem z klientem oddal mi 3 laptopy do naprawy opisal tylko jakie laptopy mi oddaje i powiedzial co z nimi sie stalo wszystkie mialem zdiagnozowac i naprawic po kontakcie i wyznaczyl on swoja siostre, kontaktowalem sie z jego siostra i niestety sie nie udalo potem ona do mnie zadzwonila gdzie wszystko ustalismy mialem wszystko rozebrac na czesci i powiedziec jej ile to wszystko wyjdzie tak tez zrobilem pozniej napisalem jej smsa ze za wszystko wyjdzie 800 zl i laptopy beda do odbioru w poniedzialek ona wtedy stwierdzila ze jej nie ma w trojmiescie i nie wie kiedy wroci to ja zapytalem czy moze ktos inny odebrac laptopy bo brata nie bylo poniewaz wylecial sytuacja aktualnie wyglada tak ze laptopy byly do odbioru 10 marca a 22 marca wyslalem im wezwanie do zaplaty oraz ze jak nie odbiora laptopow w ciagu 45 dni to staja sie one wlasnoscia serwisu. Dzis ta Pani do mnie dzwonila krzyczala ze nie zostala zawarta zadna umowa ze na nic sie nie zgadzala ze ma mnie dosc jakiegos gowniarza itd ze bedzie teraz z prawnikiem rozmawiac wczesniej tez straszylem ich ze kamera zarejestrowala rozmowe co chyba nie jest karalne co w takiej sprawie najlepiej zrobic? oboje unikaja kontaktu