U
usiorek
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 40
Witam piszę w takiej sprawie związanej z ewentualnym posiadaniem drugiego konta do Usługi firmy Rockstar czyli jest to Social Club. Sprawa wygląda tak, że posiadam już jedną konto na którym mam kilka gier m.in GTA V. Teraz firma Epic rozdaje za darmo grę GTA V. Jako, że również posiadam konto Epic Games to z chęcią przypisałbym do konta Tylko żeby przypisać w Epic grę GTA V do konta trzeba powiązać te konto z kontem Social Club. Nie mogę na pewno to zrobić z kontem na którym już GTA V mam. Więc trzeba by było założyć nowe. Na razie nie dodałem GTA V to konta w Epicu bo jak przeczytałem warunki umowy licencji, które można przeczytać podczas zakładania konta Social Club to zwątpiłem czy aby jest dozwolone posiadanie dwóch kont, które należą do tej samej osoby.
Dlatego chciałem się zapytać kogoś lepiej zorientowanego jak to rzeczywiście jest bo zgłupiałem jak przeczytałem jeden fragment tych warunków umowy. Nie wiem czy dozwolone wgóle jest cytowanie takich kawałków treści tej umowy lub podawanie linku dlatego sobie odpuszczę. Mozę jednak ktoś "badał", że tak powiem te zagadnienie z tym drugim kontem na Social Club
Dlatego chciałem się zapytać kogoś lepiej zorientowanego jak to rzeczywiście jest bo zgłupiałem jak przeczytałem jeden fragment tych warunków umowy. Nie wiem czy dozwolone wgóle jest cytowanie takich kawałków treści tej umowy lub podawanie linku dlatego sobie odpuszczę. Mozę jednak ktoś "badał", że tak powiem te zagadnienie z tym drugim kontem na Social Club
Ostatnia edycja: