KOLIZJA NOTATKA. WINA SPRAWCY JEGO ODWOŁANIE

• Autor wątku Autor wątku Paczka
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Paczka

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam. Mam taki problem. Kobieta wjechała w moje auto kiedy byłem na rondzie( ja byłem na ona wjechała mi w prawe przednie drzwi!)(ona ma 50 lat i dopiero zrobiła prawko!!!). Napisaliśmy notatkę o zdarzeniu w której były wszystkie potrzebne dane. Ja i ta "miła" Pani złożyliśmy na dole podpisy. Z jej frmy ubezpieczeniowej (PTU) przyjechał Pan wycenił szkodę itd. Wszyskto było ok dopóki kilka dni póżniej Pan z ubezpieczenia zadzwonił i powiedział, że ta Pani nie potwierdza, że to jej wina i nie mogę otzrymać pieniędzy. Zadzwoniłem do niej i to potwierdziła!!! Nawet stwierdziła, że to moja wina ( CHOĆ WCZEŚNIEJ PODPISAŁA NOTATKĘ!!!) Czy jej podpis nie ma żadnego znaczenia? W jakim sądzie dochodzić swojej racji oraz czy to ma sens!!?? ...................................POMOCY......................................

W sądzie powszechnym - sprawa cywilna o naprawienie szkody przeciwko tej pani i PTU jako przypozwanym. Sens oczywiście jest, bo to jedyne wyjście. Masz nauczkę - nastepnym razem wzywać policję.

Powrót