Komornik - SKM

• Autor wątku Autor wątku rogeros1234
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

rogeros1234

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam. Jestem nowym członkiem tego forum. Mam 20 lat i nie za bardzo znam sie na tych sprawach zwiazanych z komornikiem i wgl. Ale przedstawie sytuacje. Wiec pod koniec roku 2014 dostalem mandat za brak waznego biletu w skm. Skasowalem bilet o 12:54 poszedlem zapalic papierosa . Mialem jechac o 13 skmka ale nie zdazylem i wsiadlem w tą o 13:30. Niestety kontrola przyszla i okazalem bilet. Kanarowi sie nie spodobal bo mowil ze juz nie wazny i wgl. Nie podpisalem mandatu. I komornik poszedl. Nie zostawil kwitka nic.zostawilem Sobie bilet w razie co. Przez pol roku go trzymalem. Nic nie przychodzilo zadne wezwani pisma . Kompletnie nic. Teraz jakos pod koniec roku cos tam przyszlo ale nie odebralem bo mnie nie bylo w domu a isc sie nie chcialo po to . A teraz dzisiaj patrze i przyszlo mi do zaplacenia ponad 600 zl. Dlaczego ? . Co mam zrobic? Prosze o pomoc. Jutro pojde do tego komornika spytac o co chodzi bo to nie powazne.

No ale mysle ze to było juz pismo od komornika. Zadnych innych pism nie dostalem.

Powrót