Komornik *** Wolomin

• Autor wątku Autor wątku barajas1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
barajas1

barajas1

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
11
Proszę was o pomoc a mianowicie zauważyłem w koncie blokadę na rachunku na sumę 20.555zl wprowadził ja komornik sadowy ***** z Wołomina tym mniej fakt mnie zdziwił bo nie przypominam sobie abym miał zadłużenia, sprawdziłem nawet w Biku i wszystko jest ok nie ,otrzymałem żadnego powiadomienia o zajęciu i za co, z w/w komornikiem kontakt jest bardzo utrudniony ponieważ odzywa się automatyczna sekretarka i raz się jest 8 w kolejce raz szóstym w końcu po około 30 minutach bylem pierwszy ale automatycznie znalazłem się jako 5 w kolejce odczekałem następne pól godziny i nic straciłem 1,5 godziny na pocztę elektroniczna tez nie odpowiada nie wiem co dalej ma robić gdzie się z tym udać ...

Ostatnią edycję dokonał moderator:
może pojechać, napisać list czy maila?

Możesz równie dobrze dowiedzieć się w banku na podstawie jakiego nakazu zapłaty Komornik wszedł na konto.

jest w blokadzie podany numer sprawy i własnie nie wiem czy bank ma taką informacje na żecz kogo komornik zajmuje konto....

Musisz skontaktować się z Komornikiem - nawet jeśli długo trzeba wisieć na telefonie a nie masz możliwości tam pojechać - dla własnego dobra lepiej wcześniej niż później wiedzieć.

Powrót