konfident

• Autor wątku Autor wątku juluś
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
J

juluś

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
22
witam.wlasnie sie dowiedzialam kto sprzedal mojego chlopaka.....
jestem strasznie zla,dlatego ze, okazalo sie,ze to byl jego przyjaciel,ktoremy pomagalismy,finansowo i nie tylko.polasil sie na 30tys.ktore wyznaczono za wskazanie miejsca pobytu wiadomej osoby.
slucham waszych opini.
pozdrawiam.

juluś rozumiem twój żal ale chyba nie powinnaś tego pisać tak oficjalnie, dostęp do forum mamy nie tylko my, czego zresztą doświadczyłam, za chwilę pewnie i tak ktoś z moderatorów się odezwię więc jak chcesz z kiś o tym pogadać to na terenie prywatnym, bo to chyba nie był za dobry pomysł że założyłaś watek z takim tekstem .....3maj się pozdrowionka :roza:

rozumiem.usunac sie nie da.......wiec niech sami usuna a tak na dobra sprawe,zakazy,nakazy,przenoszenia..jak w wiezieniu...co nie?!w koncu.....FORUM PRAWNE WIEZIENNICTWO

Myślę, że zachowanie "konfidenta" to tylko skutek. A przyczyna Twojej frustracji ma swoje początki gdzie indziej.

Kadiemu chodziło o to, że twój mąż popełnił przestępstwo, dlatego pisał, że przyczyna Twojej frustracji jest gdzie indziej. Gdyby nie "nabroił" nie znalazł by się "konfident"

;)dziekuje barbie,za przelozenie ,na jezyk prosty....

Jejku Juluś co ty tu wypisujesz????Najpierw jakas ucieczka teraz o zemście planowanej....Nie wiem śmiać sie czy płakać?????.W przestępstwie nikt Ci tu nie pomoze....Twój łobuz zrobił coś złego wiec niech za to uczciwie zapłaci...Złapali by Go wczesniej lub póżniej.Przejrzyj to forum tu jest skarbnica wiedzy i zastanów sie lepiej jak pomóc w normalny sposób swojemu Panu.Tak będzie lepiej dla Niego,Ciebie i dla maluszka.....

Zgadzam się z dziewczynami, a Ty juluś chyba powinnaś napisać " myśleliśmy, że to nasz przyjaciel". Brzydzę się konfidentami.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót