S
Selekcjusz
Zbanowany
- Odpowiedzi
- 10
niewykluczone, ale mniej prawdopodobne.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Selekcjusz napisał:Może i tak, może i nie, ale to mnie ani trochę nie interesuje.
Proponuję zamknąć wątek, kwestia ujęta w jego tytule stała się już jasna.
Selekcjusz napisał:bardzo mądre pytanie, sam się kiedyś nad tym zastanawiałem, nie przeglądnąłem regulaminu Senatu lecz praktyka dowiodła, że i tak ten projekt, a właściwie już nie projekt tylko ustawa (zmienia status z projektu na ustawę po przyjęciu przez Sejm w trzecim czytaniu) kierowany jest na komisje senacką, odbywa się tam posiedzenie i głosowanie, a ma to miejsce zwykle na jeden dzień przed samym głosowaniem plenarnym- na forum całej Izby. Senat rozprawia się z ustawami w dwa dni, w terminie 30 dni od przekazania ustawy.
czemu?stoper napisał:kibicuję naborowi na ogólną
stivenh napisał:czy kto moze mi pomoc i wskazac gdzie znajde liste ustaw z kotrych sa ukladane pytania na test? Czy to wyglada tak samo jak w przypadku egzmianu na aplikacje adwokacja - ze minister publikuje liste aktow prawnych?
stivenh napisał:wiec z czego się uczyc? Jaki zatem jest zakres materialu obowiązującego na egz.?