Konkurs , który nie istniał ?

• Autor wątku Autor wątku Bartek1256
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

Bartek1256

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
Wiatam
2 dni temu wygrałem konkurs na pewnym forum .
Zasadą było uzyskanie największej ilości punktów przez pomaganie innym na stronie . Pomimo uzyskania najlepszego wyniku nie dostałem , żadnego e-maila gratulacyjnego a konkurs nie zakończył się i nadal trwa pomimo , że jego termin minoł 2 dni temu ! Nagrodą był najnowszy Ipod i myślę , że to jest jakieś oszustwo :mad: . Czy istnieje jakaś możliwość aby administrator przysłał mi nagrodę ?

po 1 zapytaj się najpierw administratora
jeśli to nic nie da pozostaje tylko iść na policję

a i regulamin czytałeś? może jest np. Administrator nie ma obowiązku przekazać nagrody zwycięscy.

Ostatnia edycja:
Administrator nie odpowiada na e-maile .:mad:

odpowiedzi od administratora muszą nadejść w ciągu 7 dni lub 14. zależy na jakich warunkach było forum, musisz przeczytać zasady, jeśli przekroczy ten okres, sprawe należy zgłosić na policje lub do rzecznika konsumentów

W regulaminie nie ma nic na ten temat :( . A pozatym pisałem do niego w pewnej sprawie 27 dni temu i do dziś nie mam odpowiedzi :mad: .

edi3545 w regulaminie nic takiego nie piszę .

skoro nic nie pisze, to co to za forum?... na forum zazwyczaj są zasady. widać ktoś olał sprawę.

Admin nagle wyparował !! Do pewnego czasu był zawsze na forum a teraz coś go nie widać . :(

a jest inny admin? porozmawiaj może z innym administratorem i doradź się w co w takiej sytuacji zrobić.

Ten serwis wygląda jak opuszcony ! Nie widać administratora itd. .

czyli na to wygląda że wpadłeś w sieć jakiegoś naciągacza, jeśli znasz stronę podaj ją na policję, oni dojdą po adresie IP i czy w ogole serwis miał licencje i czy był w ogole zrobiony legalnie...

nastolatka20 napisał:
czyli na to wygląda że wpadłeś w sieć jakiegoś naciągacza, jeśli znasz stronę podaj ją na policję, oni dojdą po adresie IP i czy w ogole serwis miał licencje i czy był w ogole zrobiony legalnie...

A można wiedzieć, jaką licencję trzeba mieć wg. ciebie, żeby uruchomić forum? Bo mi się wydaje, że żadnej : ).

Śmiem twierdzić, iż "uciekł" (ładniej brzmiałoby - wycofał się) z forum/konkursu ze względu na cenę przedmiotu jaki miał Ci przekazać i to, że musiałby zapłacić podatek.

Powrót