Konkursy o wnioski nagrodowe

• Autor wątku Autor wątku magdalena123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

magdalena123

Użytkownik
Odpowiedzi
159
Postanowiłam założyć taki temat ponieważ konkursy w ZK są szansą na nagordy :) Wiadomo, że taka nagorda w postaci widzenia jest prezentem nie tylko dla nich, również dla czekających partnerek. No więc mój uparł się, że będzie brał udział we wszystkich możliwych :) Warto bo u nas zwykle nagrodą są 2 godziny bezdozorowego. Ciekawi mnie jakie konkursy są w waszych ZK? u nas począwszy od turniejów szachowych, poprzez wymyslanie nazwy dla gazetki, skączywszy na okresleniu marek 20 samochodów na zdjęciach :lol: Macie może jakieś ciekawe przykałady? Może jakiś pomysł podrzucę mojemu, bo za wymyslenie konkursu również jest nagroda :D

po1 trzeba przerzucić post na więziennictwo.

po2 - lepiej niech robi konkursy a nie gra, konkursy: gry w karty- tysiąca np, poza tym krzyżówki, testy- wszelkie wiadomości z wiedzy historycznej albo wiedzy o danej miejscowości...

Przepraszam, myślałam, że napisałam na więziennictwie :ooo: Musiałam się pomylic. W takich razie proszę moderatora o przeniesienie :)

U nas są wypracowania typu "co sprawiło, że wkroczyłeś na ścieżkę zła" :evil: żartuję...może nie tak dokładnie, ale coś w tym stylu. Są turnieje tenisa stołowego. A poza tym np mój J. zdobywa nagrody w trochę inny sposób - np przepisuje notatki ręczne psycholog na komputerze, prowadzi zajęcia :ok: W ogóle wszelka aktywność jest dobra, żeby dostać nagrodówkę, tylko trzeba się upominać o takie rzeczy.

Cos temat ucicll ale moze mi pomozecie chodzi wlasnie o konkursy M. ma wymyslec jakis test pytanie i 4 odp. jedna (ok. 20)dobra pdrzucie jakis temat prosze!!!!! I jakie sa u was konkursy lub co moze zrobic zeby dostac nagrode
Pozdrawiam :-)

tak moj M tez pisal taka rozprawke moj stosunek do przestepstwa w oparciu o wlasne doswiadczenia:) no i uwinelam sie na 2 strony kraetywna jestem:P
u nich nie ma konkursow jedynia za wykazywanie sie mozna zarobic wniosek nagrodowy lub za zgloszenie sie na ochotnika do jakis zajec nieobowiazkowych zrobienie rejonu na ochotnika no i oczywiscie pracodawcy daja wnioski nagrodowe:)

magdalena123 napisał:
Postanowiłam założyć taki temat ponieważ konkursy w ZK są szansą na nagordy :) Wiadomo, że taka nagorda w postaci widzenia jest prezentem nie tylko dla nich, również dla czekających partnerek. No więc mój uparł się, że będzie brał udział we wszystkich możliwych :) Warto bo u nas zwykle nagrodą są 2 godziny bezdozorowego. Ciekawi mnie jakie konkursy są w waszych ZK? u nas począwszy od turniejów szachowych, poprzez wymyslanie nazwy dla gazetki, skączywszy na okresleniu marek 20 samochodów na zdjęciach :lol: Macie może jakieś ciekawe przykałady? Może jakiś pomysł podrzucę mojemu, bo za wymyslenie konkursu również jest nagroda :D

W tych zk gdzie ja bylem, przeprowadzano następujące konkursy:
1. skąd ten cytat? (przy pomocy radiowęzła)
2. jaka to melodia? (przy pomocy radiowęzła)
3. krzyżowki
4.quizy historyczne
5. konkurs religijny (z nagrodami rzeczowymi dla 3 finalistów, nagrody fundował kapelan)
6. "twoje marzenia na przyszłość>>>" (praca pisemna)
7. konkurs motoryzacyjny
i wiele innych. W jednym zk, była taka zasada: jeżeli osadzony w trzech kolejnych konkursach zajął pierwsze miesjce, mógł otrzymać od wychowawcy wniosek nagrodowy (za aktywny udział w zajęciach k/o): dodatkowa paczka, dodatkowe widzenie (bezdozorowe).

Powrót