Konto w World Of Tanks

• Autor wątku Autor wątku Mufinek21
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Mufinek21

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
19
Witam. Wiem że jest już dużo takich tematów na tym forum, wszystkie przeczytałem i nie ma tam żadnej konkretnej odpowiedzi. Co jeśli kupię od kogoś konto przez najpopularniejszy serwis aukcyjny w Polsce (nie wiem czy mogę o podać nazwę alle....) i ktoś mi np. po roku czasu to konto odbierze przez support? Mógłby ktoś wypowiedzieć się rzeczowo, na temat i konkretnie skoro kupiłem tak jak było napisane na aukcji czas poświęcony na zdobycie czołgów i zarówno ja i sprzedający złamaliśmy regulamin? Tylko co z moją kasą?

Wystarczy przeczytać regulamin W.O.T żeby wiedzieć że konta nie można sprzedawać. Więc jeśli support się dowie (a dowie się na pewno przez inne IP.) to zbanuje konto i kasa przepadnie.

Ale ten gościu zabrał mi to konto już i sobie gra od dwóch tygodni i bana nie ma. Mi chodzi jedynie o kase, czy mam jakąś szansę prawną je odzyskać (350 zł)

Zgłosiłeś w ogóle sprawę do supportu? Opisałeś im sytuację?

Mufinek21 napisał:
czy mam jakąś szansę prawną je odzyskać (350 zł)

W zależności co było w opisie aukcji - możesz gościa pozwać.

Nie zgłosiłem bo ja też ten regulamin złamałem. A o co mogę go pozwać? O kradzież czasu?

W opisie aukcji było napisane że sprzedaje czas poświęcony na zdobycie czołgów. I w sumie nic innego :/

Powrót