konwój do szpitala

• Autor wątku Autor wątku bednarek997
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
bednarek997

bednarek997

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
24
Witam wszystkich będac w areszcie śledczym (3 miesiące) miałem termin na zabieg w szpitalu starałem się o przepustkę na czas leczenia ale nie wyrazili mi zgody. Więc jechałem pod konwojem skuty i z obstawą po zabiegu zawieźli mnie do jednoosobowej sali i postawili mi dwóch konwojentów. po czym od razu gdy pielęgniarki mnie przywiozły zostałem przez konwojentów przykuty kajdankami do łóżka za prawą ręke i o ramę łóżka i obie nogi tez miałem skute.Chciałem wyjść do ubikacji (bo po tym zabiegu można było chodzić
) to mnie odpinali od łóżka i zakladali kajdanki na ręce i nogi i tak mnie prowadzali po szpitalu w którym bylo pełno ludzi.
teraz moje pytania czy mieli prawo mnie przykuwać do łóżka jeśli oni mnie pilnowali 24 na dobę??
i czy mogli mnie skuwać nawet gdy tylko szedłem do toalety??? (nawet w kabinie byłem cały czas w kajdankach)???

Odbywałes kare pozbawienia wolnosci traktowali cie jak wieznia wiec mieli prawo skuc cie w kajdanki i pilnowac.Nawet jak wioza na przeswietlenie skuwaja rece i nogi.

Łysy100 napisał:
Odbywałes kare pozbawienia wolnosci traktowali cie jak wieznia
Lepiej, był tymczasowo aresztowany, a to do czegoś zobowiązuje.
@bednarek997, chłopaki nie płaczą.

oczywiście że mogli byłeś więźniem więc mogła zajść obawa ucieczki przez to byłeś przypięty

Powrót