Korzystasz z komunikatora Tlen? Możesz wygrać nagrody

• Autor wątku Autor wątku Tlenoklika
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

Tlenoklika

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
KONKURS!
......moderacja..... Forum prawne nie jest słupem ogłoszeniowym - Janusz M.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
tablica bezplatnych ogloszen znajduje sie na koncu korytarza :mad:

Witam,
jeżeli mowa o komunikatorze tlen i nagrodach to już mnie lekka nerwica ponosi. Miałem dwa przypadki, gdzie wyskoczyła mi wiadomość na tlenie, niby od rzekomego 'administratora tlen' z informacją, że wygrałem nagrodę, odtwarzacz mp4 i telefon, muszę tylko potwierdzić chęć odebrania nagrody smsem za 1,22 z vat. Potwierdziłem, czekałem ale niczego nie dostałem. Po ok miesiącu, znowu podobna wiadomość tym razem od innego 'administratora', tym razem wygrałem ipod nano i telefon. Pomyślałem, że 1,22 to nie majątek i jeszcze raz dałem się nabrać, sprawdziłem przedtem stan konta. Zgadnijcie ile kosztował sms ... jakieś 35 zł ... w sumie razy 2.

Więc, drodzy koledzy co o tym sądzicie?
Czy w tlenie mogą być dziury, przez które każdy może sobie wysłać taką informację do użytkowników i wyłudzać bezczelnie pieniądze?? Co sądzicie o takiej sprawie ? Ciekawe ile jeszcze ludzi się na to nabrało?
Mam tylko nadzieję, że przeczyta to naprawdę jakiś administrator tlena, bo jak wysłałem do nich maila z informacją o tym przypadku, oczywiście nikt nie odpowiedział.
Pozdrawiam

Bo trzeba pomyśleć i nie wierzyć w to, co piszą, tylko sprawdzić - ile sms pod dany numer kosztuje.

Tak jak z tymi loteriami - TVP, Orange - gdzie niby za darmo albo 1,22 PLN dają bmw. Dają, komuś pewnie w końcu tak - za kasę, którą cała reszta naiwniaków wyda na smsy...

Zgadzam się jak najbardziej Tomu :), dzisiaj po raz trzeci wygrałem jak się okazało ;), nie wiem o co chodzi ... jak takie coś może przechodzić przez komunikator ???
Jeżeli to jest forum prawne to czy mogę coś zrobić w tej sprawie?? mam dowody, wiadomość wyraźnie wskazuje na to, że nie jest to loteria tylko pewna wygrana.

Pozdrawiam

Powrót