kosciol

• Autor wątku Autor wątku pigizigi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

pigizigi

Użytkownik
Odpowiedzi
36
Witam
Mam pytanie otoy chodze z narzeczonym n spotkania przed slubne i zostal nawiazany temat cyklu miesiaczkowego itd...

Pani prowadzaca zadala mi pytanie czy zaobserwowalam u siebie sluz co bardzo mnie zestresowalo gdzie takie pytanie ja odpowiedzialam ze nie a Pani dalej uporczywie stwierdzila ze musialam . Ja ogolnie mam problemy z cyklem miesieczkowym gdym w ogole nie mam miesiaczki ale wyszlam z zalozenia ze nie mam obowiazku tlumaczyc sie

i na koniec spotkania dostalam kartke ktora musze codziennie wypelniac tzn musze mierzyc temperature w pochwie

MOJE PYTANIE BRZMI CZY COS TAKIEGO JEST W OGOLE DOPUSZCZALNE :mad: i na nastepne spotkanie musze dostarczyc taka kartke

wiec jesli tego nie zrobie nie bedzie to mialo wplywu na slub

Tak podpowiem, jak ja zrobiłem z moją wtedy jeszcze przyszłą a teraz obecną żoną :)
Powiedzieliśmy, że ze względów ZDROWOTNYCH zażywa tabletki hormonalne (antykoncepcyjne) i nie da rady zrobić wykresu... Pani nie była zadowolona, prawie sie tam pozabijaliśmy, ale wyszliśmy z "zaliczeniem" ;P

Tylko ciekawe czy ta pani tez by zaliczyla.. ?

wypełnij z netu i spox... tez mi sie to nie podoba ...bo to kazdej kobiety prywatna sprawa, olej to i zrób jak powiedziałem

W którym miejscu to ma związek z prawami konsumenta?

aviva napisał:
wypełnij z netu i spox... tez mi sie to nie podoba ...bo to kazdej kobiety prywatna sprawa, olej to i zrób jak powiedziałem
Słyszałem o pani, która miała cały klaser wydruków z Internetu i porównywała... I potem było "To nie pani wykres! O, z tej strony pani to ściągnęła!" :)

witam! co prawda stary post ,ale jestem oburzona! mierzenie temp w pochwie>>?
ja bym to zglosila gdzies,to jest niedopuszczalne,ja co prawda mialam nauki,i ksiadz byl oburzony ze mieszkamy razem i mamy dziecko,(mam to gdzies) ale to co Pani napisala to skanadal,rzucilabym w nia ta karteczka!

dlatego od jakiegos czasu jestem niewierzaca...

Pani ta za pewnie ma wytyczne. Jeżeli pobiera wynagrodzenie musi to niestety przekazać a jest to metoda planowania rodziny...

Wykład a ćwiczenia to nie to samo. Cóż, niektórym "uczycielom" (pisownia zamierzona) chyba w głowach się poprzewracało. Czy sobie potraficie wyobrazić, gdyby w dowolnej placówce nauczania tego typu metody "ćwiczeń praktycznych" zastosowano ile byłoby hałasu.

OzoEze napisał:
sprawa ma ścisły związek ze świadczonymi usługami religijnymi

Kościół nie świadczy usług, proszę nie pisz tak bo obrażasz katolików. Mówienie o usługach w Kościele to podchodzi trochę pod bluźnierstwo.

Jak dasz kasę to dostajesz sakrament. Jak kasy nie dasz, sakramentu nie ma. Czyli jak najbardziej usługa religijna. Niestety, zarówno kościół jak i stan duchowny jest jaki jest i tyle.

generalnie każda drużyna gra w jednakowych koszulkach. Załóżmy, że kościół jest drużyną. Żeby w niej grac musisz chodzić na treningi, płacić składki członkowskie itd.
Nie może byc tak, że chce należeć do drużyny tylko na komunię, ślub i pogrzeb. Kwestia wynagrodzeń powinna być być ustalona przez państwo , sakramenty za darmo.

Powrót