KOSZMAR ISTNY KOSZMAR CO DALEJ ROBIC?

• Autor wątku Autor wątku Ania85
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Ania85

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
11
moj maz zabral mi dziecko pod moja nieobecnoscia a dalam sprawe o ustalenie kontaktow z dzieckiem sprawy jeszcze nie bylo a on mowi ze dziecko mi przywiezie wtedy jak odbedzie sie rozprawa nie wiem co robic!!!Jas ma dwa latka!chodze do sadu ale nie sa w stanie nic zrobic!!bo on nie ma ograniczonych praw!chcialam tam jechac i zabrac dziecko ale sama nie pojade!boje sie jego i jego rodziny!ta bezsilnosc jest straszna nie ma zadnego paragrafu ta takiego typu zachowanie?zaznaczam ze zglosilam na policje rowniez fakt ze znecal sie nademna psychicznie i fizycznie co robic?

Ten problem już był poruszany - niedawno - w tym dziale.
Od strony prawnej - na razie - nic nie da się zrobić.
Trzeba znaleść jakiś sprytny sposób, aby bezstresowo odebrać mu dziecko, przecież chyba go nie więzi i nie trzyma pod kluczem przez 24 h/dobę?

Ania ...nie sprawy o ustalenie kontaktów tylko o ustanowienie pobytu dziecka na stałe przy matce i o wydanie dziecka.Opisz sytuację , dołącz akt urodzenia , albo wskaż że znajduje sie taki przy innej sprawie .Wnoś a wydanie postanowienia zabezpieczjacego i jak najszybsze rozpatrzenie sprawy ze wzgledu na dobro dziecka ! Jeżeli dobrze to rozegrasz dziecko w przeciagu 48 godzin będzie z Toba :)

Powrót