koszt windykacji

• Autor wątku Autor wątku tomjak79
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

tomjak79

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam wzialem pozyczke pod zastaw samochodu w firmie pozabankowej Pozyczka miala byc na miesiac czasu z mozliwoscia jej przedluzenia po splacie odsetek Kwota ktora wzialem to 5000zl a auto warte ok 30000zl Po tygodniu chcialem dobrac 1000zl lecz mi odmowiono Wtedy znalazlem inna instytucje rowniez pozabankowa ktora zgodzila udzielic mi pozyczki pod zastaw tego samego samochodu Kiedy pojechalem na umowione miejsce wsiadl pan z umowa o pozyczke ktora mi dal do podpisania Oczywiscie poinformowalem tego pana ze auto jest juz pod zastawem wiec stwierdzil ze to nieme nic do rzeczy Po podpisaniu umowy jakby spod ziemi pojawil sie pan ktory udzielal mi pierwszej pozyczki w kwocie 5000zl zabral mi kluczyki dokumenty i oczywiscie auto pod pretekstem ze chcialem wyludzic kredy co nic takiego nie mialo miejsa Czy mial takie prawo zeby zabrac mi auto ktore w dodatku jest moim zrodlem zarobku poniewaz jestem taksowkarzem Natomiast w nastepnym dniu dostalem na maila informacje ze do 7 dni mam zwrocic calosc pozyczki wraz z zodsetkami i kosztami jak to nazwl WINDYKACJI ktore wynosza 50% wartosci pozyczki co mam robic w takiej sytuacji Prosze o jakies porady

Klonujesz tematy jak dziki. Weź to pozamykaj bo bałagan tu robisz

Powrót