Koszty

• Autor wątku Autor wątku ja sama
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

ja sama

Użytkownik
Odpowiedzi
35
Chciałam dowiedziec się jak to wygląda z kosztami procesu.
Mój maz ma zamienione koszty na osiadkę co daje nam dodatkowe 2 miesiace chodzi mi o to czy najpierw odsiaduje koszty a potem karę czy odwrotnie ?

Z tego co ja się orientuję, to najpierw karę. Pozdrawiam :)

tak i jak nie zapłaci kosztów to nie bedzie mógł starac sie o wyjscie po połoweie kary

Dziękuję za opowiedz.
Jeżeli codzi o wyjście po połowie kary to ZK wystawił Go już na wokandę na luty i właśnie nie wiedziałam jak to będzie wyglądało.
Wychodzi na to ,że jak dostanie wokandę to jeszcze te 2 miesiace będzie musiał odsiedziec.
Jeszcze raz dzięki za odpowiedż.Pozdrawiam.

za koszty procesu ma dwa miesiące do odsiadki?wg mnie bardzo dużo :!:

To ze go wystawili to nie znaczy ze ja dostanie chodz życzę wam tego z całego serca ale z tego co ja wiem to te niezapłacone koszta moga sie przyczynić do nie zamienienia reszty kary na zawiasy. Oby moje słowa sie nie sprawdziły

Ma 17 tys. do zapłaty to wydaje mi się ,ze 2 miesiace to nie dużo a jeżeli chodzi o lutową wokandę to raczej na nią nie liczymy ale na nastę pną tak .Mam nadzieję ,że będzie na tak.

Liczac że stawka dzienna wynosi 100 zł dostał 6 stawek dziennych za jeden dzien pobytu jestem zdziwiona dobrodziejstwem sędziego :wow:
Ale na twoim miejscu dobrze bym sprawdziła czy może wyjśc na wokandzie , bo nam adwokat powiedział ze jak nie wpłacimy grzywny to możemy zapomnieć ze prokurator wyda zgodę na wyjscie na wokandzie. A z tego co ja sie orientuję to jak sam wystepuje o wokande i nie wyjdzie to na nastepną moze sie starać za 3 miesiące. Chyba ze ZK wystepuje to w tedy nastepna jest za miesiąc :ok:

Dzieki za odpowiedzi jeżeli chodzi o lutową wokandę to występuje Mu ZK
Nie robimy sobie nadzieji ,ale mimo wszystko trzymajcie za nas kciuki!
Prosze! :)

Powrót