C
Catiee
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
:what:
witam; wchodząc na stronę xxxxxxxxxxxxxxxhttp://www.pobieraczek.pl widzimy duży napis 10 dni za darmo, akceptujemy regulamin i korzystany przez 10 dni (niby) po 10 dniach właściciel strony wzywa do uiszczenia opłaty (ponad 90 zł)bo akceptując regulamin zawiązaliśmy umowę!!!czy jest to możliwe bez złożenia podpisu elektronicznego??? wchodząc na forum dowiedziałam się, że tak oszukanych Polaków jest setki...są nawet dzieci!!!odpisywanie wiadomości nic nie daje bo własciciel powołujesię na ustawę z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług
drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 1204) oraz art.60 Kodeksu Cywilnego ( Dz.U.1964 Nr 16 Poz. 93 z późn. zm.). Bardzo mnie to stresuje, bo zastanawiam się czy on ma racje????kilka osob już wplaciło temu złodziejowi pieniądze a kilka nastepnych sie zastanawia..........POMOCY
drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 1204) oraz art.60 Kodeksu Cywilnego ( Dz.U.1964 Nr 16 Poz. 93 z późn. zm.). Bardzo mnie to stresuje, bo zastanawiam się czy on ma racje????kilka osob już wplaciło temu złodziejowi pieniądze a kilka nastepnych sie zastanawia..........POMOCY
Ostatnią edycję dokonał moderator: