Kradnie!!!pomocy

• Autor wątku Autor wątku Catiee
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
przepraszam jak cię to nie interesuje to nie komentuj...

tak wezwanie że sprawa zostanie skierowana do sądu przyszło mi e-mailem...

azi161, nie chodzi że mnie to nie interesuje, ale wy ludzie wogóle nie potraficie czytać!! a potem pretensje do nie wiadomo kogo..
masz kolejny dowód:
Pytanie:
Wezwanie do Sądu mailem ci przyszło?
Odpowiedź:
tak wezwanie że sprawa zostanie skierowana do sądu przyszło mi e-mailem...
A: Ile kosztuje ten ser?
B: Tak, to mozarella.....
n/c

Janek Janku
kosztuje 94,80 tyle że mnie wyniesie wiecej bo naliczaja odsetki od kazdego niezapłaconego dnia czy tak jakos...
o co Ci chodzi z tą mocarellą???

Może ktoś już zakończył sprawę z tą POBIERACZEK5? Ja mam zamiar zadzwonić jutro do rzecznika i dowiedzieć się co taka (ofiarą) mam na myśli siebie. Ma zrobić!! Wiem na pewno od miesiąca czytam od deski do deski te beznadziejne regulaminy które są pisane dla osób dobrze widzących1 Pozdrawiam nie dajmy się i próbujmy coś z tą nieuczciwą firmą zrobić. razem na pewno się uda!:mad::!:

Janek_Janku !!! Ale co z tą Mozarellą?!!!:D:mad::confused:

A tak poważnie, dla Zainteresowanych podaję Dane Adresowe tych Ćwaniaczków:
Eller Service S.C. Rafał Peisert, Iwona Kwiatkowska z siedzibą w Gdańsku, ul. Chłopska 72, NIP 584-265-87-31, REGON 220665002. Tel. 058 553 12 32.

Mam taki sam problem tylko ze podalem falszywe dane...napisalem do nich co mam zrobic ale to chyba byl blad.. dzwonic do nich?? POMOZCIE JESTEM IDIOTĄ.....ale nei wiedzilame po co te dane im potrzebne...czy jest mozliwosc zalatwienia twgo normnalnie czy czeka mnie sad za falszywe dane.....nie che se zniszcxyc zycia przez taka glupote POMOCY....

Powrót