kradziesz psa

• Autor wątku Autor wątku wowa33
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

wowa33

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
skradziono mi psa zrobil to szwagier kiedy wyszedlem z domu wezwalem policje a oni powiedzieli ze nie ma kradzierzy bo pies nie byl zarejstrowany na mnie tylko na moja zone z ktora sie rozstalem psa zabral mi za jej pozwoleniem ale nie zawiuzl jej mojej zonie tylko gdzies ja oddali a ja ie wiem co zrobic zeby dowiedziec sie gdzie jest muj pies. psa kupilismy po slubie . co moge zrobic zeby odzyskac psa w jak najkrutszym czasie i nie wazne sa koszty i czy bedzie to zgodne z prawem czy nie po prosyu to moj kochany pies do ktorego jestem przywiazany .azrobili to by zrobic mi na zlosc . pomoze ktos jakas rada co moge zrobic zeby odzyskac psa

to w takim przypadku ma wieksze znaczenie na kogo pies byl zarejestrowany, a nie u kogo przebywal? A nie sprawdzili (jak juz sprawdzali ta rejestracje), ze zostal zarejestrowany przed rozwodem. Ja pitole :O Moze by sie zainteresowal TOZ, czy Straz dla zwierzat, jak policja nie :(

jaka straz tu gdzie mieszkam nie ma nic takiego jedynie straz miejska a oni to juz calkiem. policja jak i straz miejska oni tylko karac umia a o pomocy mozna zapmniec

Powrót