P
paulinka_mm
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam!
Mam ogromny problem!! Niedawnno dopuściłam się do czegoś okropnego - do kradzieży ciuchów - tragiczne to ale prawdziwe
W skrócie: Mieszkam w Londynie...w jednym ze sklepów wzięłam pare ciuszków oczywiście nie płacąc za nie
Poszłam do drugiego i tam zrobiłam to samo tylko, że jeden z ochroniarzy miał doskonałe oko i mnie przyczaił...przeszukanie w pokoiku policja te sprawy...zabranie na komisariat...kilka godzin spedzonych na dołku...TO BYŁO STRASZNE
PIERWSZY RAZ COŚ TAKIEGO MI SIĘ PRZYTRAFIŁO I JESZCZE ZA GRANICĄ TOTALNA PORAŻKA :/ .......spędziłam tam kilka godzin ponieważ moj ang niejest zbyt dobry i czekalam na tłumacza...jeden z policjantow, który mnie przesłuchiwał powiedzial mi ze gdyby to byl jeden sklep skonczylo by się na upomnieniu a ze to byly dwa sklepy sprawa bedzie skierowana do sadu...w czasie kradziezy bylam z dzieckiem..niemam pojecia co mnie do tego zmusiło niedlugo rozprawa...i szczerze mowiac boję się, niechcialabym "zabrudzić" papierów ale chyba to juz i tak niemożliwe bo na komisariacie pobrali probki dna zdjecie i odciski palców - TRAGEDIA
Tłumaczyłam się tym, że niemam pieniedzy i poprostu byl to moj pierwszy raz i wiecej to się nie powtorzy!!
Mam 20 lat i rocznego synka...
Może ktoś się orientuje jak to jest w Londynie (anglii) jaka kara za kradzież
Wstydze się tego niesłychanie...gdybym mogła cofnełabym czas...szukalam w internecie coś na ten temat i nic...znalazlam te forum prawne, więc KOCHANI zwracam się do was z prośbą o szybką odp bo jestem w totalnej rozsypce :/
Mam ogromny problem!! Niedawnno dopuściłam się do czegoś okropnego - do kradzieży ciuchów - tragiczne to ale prawdziwe
W skrócie: Mieszkam w Londynie...w jednym ze sklepów wzięłam pare ciuszków oczywiście nie płacąc za nie
Tłumaczyłam się tym, że niemam pieniedzy i poprostu byl to moj pierwszy raz i wiecej to się nie powtorzy!!
Mam 20 lat i rocznego synka...
Może ktoś się orientuje jak to jest w Londynie (anglii) jaka kara za kradzież
Wstydze się tego niesłychanie...gdybym mogła cofnełabym czas...szukalam w internecie coś na ten temat i nic...znalazlam te forum prawne, więc KOCHANI zwracam się do was z prośbą o szybką odp bo jestem w totalnej rozsypce :/
Ostatnia edycja: