Kradzież na kamerze w Niemczech

• Autor wątku Autor wątku Filipinka1231
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
F

Filipinka1231

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
15
Witam ,Jestem tu nowa i jeśli w złym wątku czy temacie zadaje pytanie to przepraszam ale zalezy mi bardzo na wszelkich i informacjach. Otóż mieszkam w Niemczech i tu tydzień temu zostałam złapana na kradzieży w Douglasie(perfumy w pudełku i dwa testery pudrów)wiem to szczyt głupoty i złe mi z tym ale to nie był moj pierwszy raz.....kiedy spakowalam rzeczy do torby wyszedł za mna ochroniaz i zabrał mnie do pokoju...tam wszystko wyciągnęłam i sie przyznałam,ale on pracował tez w innym douglasie(20 km dalej) i powiedział ze widział mnie tam kiedyś na kamerze jak brałam krem...niestety to prawda,ale wtedy nikt za mna nie wyszedł .Wezwano policję i spisali co zrobiłam on wspomniał rownież o tym i napisał w notatce ze widział mnie w tym drugim daglasie...Policja mnie puściła ze sklepu i kazali czekać na list. List przyszedł wczoraj ale z innego komisariatu i było napisane ze chodzi o ten krem i nawet godz i data z kamer była. Mam byc na przesłuchaniu w czwartek. Zdarzyło mi sie ukraść w Niemczech ok 5 razy z głupoty ale po tym jak mnie złapali zrozumiałam co zrobiłam ....nie moge spać i jeść....cały czas płacze....nie wiem co dalej bo wiem ze na nagraniu moze byc widac w tym drugim daglasie jak biore ten krem.Nigdy wcześniej nie byłam nigdzie notowana i karana.Stac mnie na to ale okazałam sie ,,pusta''dodam ze jeszcze ukrywam to wszystko przed swoim facetem bo to porządny człowiek ale boje sie ze sie jakoś dowie co mi za to grozi?nie mam tu zatrudnienia od maja.Pomaga mi mama i facet bo uczę sie języka i szukam pracy.Nie jestem na żadnym zasiłku.Kolezanka chce mi pomoc napisać takie wyjaśnienie na ta policję bo słabo znam język. Ze sie przyznaje do wszystkiego i ze to był głupi nie przemyślany pomysł i ze bardzo żałuje.Prosze o pomoc co ze mna będzie

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Dodam ze Pani w daglasie naliczyła wszystko na 250 euro

Powrót