S
sylwia821205
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 11
Witam , ten problem dotyczy wszystkich użytkowników sieci heyah na kartę , odkąd połączyli się z orange nastąpiły zmiany w regulaminach na niekorzyść klientów. A jedna zmiana jest w mojej opini bezprawna i powinno się coś z tym zrobić ,otóż zabierają pieniądze z konta po 2 tygodniach od momentu zablokowania gdy użytkownik nie przedłuża konta poprzez doładowanie .
Na prośbę o podstawy prawne z KC nie dostałam żadnej odpowiedzi od firmy , ponieważ wiem ze takich nie ma i robią to bezprawnie .
Zrobili zapis w swoim regulaminie ale nie oznacza to ze wówczas działają zgodnie z prawem . Co można zrobić aby przestali kraść pieniądze użytkownikom , jakich przepisów użyć gdzie skierować sprawę?
Proszę o pomoc bo nienawidzę złodziejstwa
Na prośbę o podstawy prawne z KC nie dostałam żadnej odpowiedzi od firmy , ponieważ wiem ze takich nie ma i robią to bezprawnie .
Zrobili zapis w swoim regulaminie ale nie oznacza to ze wówczas działają zgodnie z prawem . Co można zrobić aby przestali kraść pieniądze użytkownikom , jakich przepisów użyć gdzie skierować sprawę?
Proszę o pomoc bo nienawidzę złodziejstwa