Kradzież, przywłaszczenie mienia

• Autor wątku Autor wątku Etranger
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
E

Etranger

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
witam
Mam problem, rok temu pracowałem w firmie w , której dokonałem 'przekrętu' na kwotę 47 tys. złotych, tzn wysyłałem towar a pieniadze klient wysyłał na moje konto, wczoraj odbyła sie pierwsza rozprawa(wystepowałem jako świadek), na której sie przyznałem do że za cały proceder ja odpowiadam, po rozprawie dogadałem sie z poszkodowanym ze spłace mu cała kwote do 4 wrzesnia(nastepna rozprawa) pytanie moje brzmi czy jaka kara mnie czeka ( młody wiek, brak konfliktów z prawem, przyznanie do winy)jezeli nie zaplace, a jesli zaplace, i jak poszkodowany wycofa oskarżenie czy bede scigany z urzędu:?:.Dziekuje za odpowiedź

---------------------------
Etranger servant la France avec honneur et fidelite

to była sprawa cywilna?

postępowanie karne było prowadzone? zostały ci postawione jakieś zarzuty (jakie)?

Sprawa w Wydziale gospodarczym chodziło o zapłatę, zarzutów nie postawiono bo byłem świadkiem(wyjaśniłem całą sprawę0 i 4 wrześniajest rozprawa... z tego co powiedział mi poszkodowany to karna

moment... sprawa gospodarcza to jedno,a karna to co innego...

prawdopodobnie na bazie twoich zeznań zostanie złozone zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa...

Powrót