kradzież w Niemczech

• Autor wątku Autor wątku Naiwnosc1971
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
N

Naiwnosc1971

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Wita mam problem tydzien temu złapano mnie na kradziezy pierwszy raz nigdy czegos takiego nie zrobiłam a teraz miałam okazie jaka byłam głupia były to buty 65 e była policja spisali mnie i teraz przyszedł list niewiem co to znaczy prosze o pomoc .
ANHORUNG ALS BESCHULDIGTE
JAKIES PAPIERY DO WYPEŁNIENIA

Naiwnosc1971 napisał:
i teraz przyszedł list niewiem co to znaczy

Miło nam iż myślisz, że jesteśmy wróżbitami ale...chyba pomyliłaś fora.

Jeśli nie wybierasz się do prawnika w swoim mieście to cały tekst wpisz w translator i mniej wiecej bedziesz wiedziala o co chodzi.

Pozniej mozesz na tym forum strescic o co dokladnie chodzi w otrzymanych pismach.

niewiem jak to zrobic moze foto niewiem zrozumiałam tyle ze jestem oskarzona z art 242 i chyba mam odesłac to pismo wypełnione z moimi danymi i zarobkami itd ale ja obecnie nie pracuje

Sollten bei Verkehrsstraftaten nich Sie Beschuldigte in Betracht kommen ,weil Sie beispielsweise das Fahrzeug zur tatzeit nich gefuhrt ,senden Sie dieses Schreiben unter Angabe der GRUNDE bitte innerhalb von 14 Tagen zuruck

wydaje mi sie ze mam to wypełnic i wysłac ale czy musze co jesli tego nie wysle prosze o pomoc

Naiwnosc1971 napisał:
Wita mam problem tydzien temu złapano mnie na kradziezy pierwszy raz nigdy czegos takiego nie zrobiłam a teraz miałam okazie jaka byłam głupia były to buty 65 e była policja spisali mnie i teraz przyszedł list niewiem co to znaczy prosze o pomoc .
ANHORUNG ALS BESCHULDIGTE
JAKIES PAPIERY DO WYPEŁNIENIA

Sollten bei Verkehrsstraftaten nich Sie Beschuldigte in Betracht kommen ,weil Sie beispielsweise das Fahrzeug zur tatzeit nich gefuhrt ,senden Sie dieses Schreiben unter Angabe der GRUNDE bitte innerhalb von 14 Tagen zuruck

wydaje mi sie ze mam to wypełnic i wysłac ale czy musze co jesli tego nie wysle prosze o pomoc

a wiec jestem oskarżona o kradzież z artukułu 242 a dokumentu to moje wyjaśnienie mam napisać i dane to ok ale wyjaśnienie nie dam rady nie będę sie tłumaczyć bo to nic nie da nie zna języka a pyzatym duzo mnie to nauczyło i nie wiem czy mam obowiązek odesłania tego czy tylko wtedy jeśli chcę coś wyjaśnić mogę zrobić zdiecie tego pisma ale niewiem jak go wstawić proszę pomocy

Powrót