kradziez

• Autor wątku Autor wątku ewa1457
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
E

ewa1457

Użytkownik
Odpowiedzi
62
Witam
Pracuje jako opiekunka dojezdzająca do domu klienta. Wczoraj jezdziłam z kolegą z pracy, ponieważ moje auto uległo awarii. Po zrobieniu przedostatniego okazało się, że szyba w jego aucie jest wybita i zginęła moja torebka wraz z moją rotą (adresy klientów i godziny pracy). Kolega rzekomo dzwonil na policje (wybita szyba) ale ciągle było zajete. Przyjechał po mnie mąż, dzwoniłam na policję z domu ale powiedziano mi, że mam się udac na najbliższy komisariat dnia następnego.Tak też zrobiłam ale powiedziano mi, że to kolega powinien zgłosić bo to jego auto. Zadzwoniłam do niego, że jestem na komisariacie i że powinien to zgłosić ze mną(on jest w pracy nie ma czasu itd.) Po powrocie do domu owy kolega dzwoni do mnie ,że ktoś znalazł moją torebkę i on mi ją przywiezie pod dom mojego pierwszego klienta(zaczynam pracę o 16). Pracuje tam krótko nie znam wszystkich opiekunów jeszcze. Czy nie wydaje sie to wam dziwne? Poradzcie coś co należałoby zrobić w takiej sytuacji. Z góry dziękuje za odpowiedzi.

ewa1457 - tak ostatnio przegladam forum i stwierdzam, ze masz b.duzo problemow prawniczych...
Czy czasami nie jestes jedna z tych osob ktore otworzyly 'pseudo firme porad prawnych' [ktore w rzeczywistosci nie maja zielonego pojecia o prawie w UK] - i wykorzystujesz rodakow a twoja wiedza prawnicza konczy sie na tym forum [lub na google] ??

Powrót