K
Kugar
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam, ponad rok temu tj. 21-10-2011 wzięłam pożyczkę w firmie kredyty chwilówki ale w ten sam dzień zrezygnowałam z niego czyli odstąpiłam od umowy. Dziś nawiedził mnie w domu PAN Windykator i poinformował mamę że mam nie spłaconą 13 ratę. Po powrocie z pracy zadzwoniłam do niego z informacją że pożyczka była zaciągnięta ale zrezygnowałam z niej. Po czym pan powiedział ze pierwsze słyszy o takiej możliwości i ze prawdopodobnie tu cytuje "ściemnia pani przy matce" poprosiłam żeby wyjaśnił sprawę i się rozłączyłam. On po kilku minutach oddzwonił i wyjaśnił ze mam 7 dni na spłatę i ze nic nie będzie wyjaśniał i ze jak tego nie zrobię pojawi się u mnie w pracy. Niestety dokumenty z potwierdzeniem odstawienia od pożyczki prawdopodobnie uległy zniszczeniu i teraz nie wiem jak to rozwikłać. Dodatkowo zmieniłam prace od tego momentu i nie wiem czy ten Pan może dowiadywać się o obecne moje zatrudnienie i nachodzić mnie w nowej pracy. aha dodam ze mam wyciąg z banku o dokonaniu zwrotu pożyczki. Co powinnam zrobić jak z tego wybrnąć? Proszę o pomoc.