Krótkie pytanie

• Autor wątku Autor wątku marianekk
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

marianekk

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
8
witam
mam takie jedno pytanie. Co może mi grozic za sprzedaż 15 gram osobie pełnoletniej przy czym każdorazowo kwotę 30zł .za to zostałem zatrzymany .Czy mogę spodziewadz sie pobytu w zakładzie karnym jeśli do zażuconych czynów przyznałem się i poddałem się dobrowolnej karze.Narazie mineło od tego czasu 2miesiace ale nie było jeszcze sprawy w sądzie tylko zastosowano wobec mnie środki zapobiegawcze:zakaz opuszczania kraju oraz dozur policyjny 4razy w tygodniu.Czy moge zrobić żeby wyjechac legalnie z kraju np. do holandii w celach zarobkowych w legalnej pracy.I czy jest to mozliwe przed rozprawą .Z góry dziekuje za odpowiedz.:(

>Czy mogę spodziewadz sie pobytu w zakładzie karnym jeśli do zażuconych czynów przyznałem się i poddałem się dobrowolnej karze.

To nie wiesz, jakiej karze się poddałes? Jesli się zgodziłeś na odsiadke, to niewątpliwie trafisz do ZK...

> zastosowano wobec mnie środki zapobiegawcze:zakaz opuszczania kraju oraz dozur policyjny 4razy w tygodniu.Czy moge zrobić żeby wyjechac legalnie z kraju np. do holandii w celach zarobkowych w legalnej pracy.

Umiesz czytać? To co masz napisane w postanowieniu o zastosowaniu środków zapobiegawczych?

Powrót