Książki/podręczniki/opracowania itp - tylko ten temat

• Autor wątku Autor wątku zapytajek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Pozostały mi komentarze po tegorocznym egzaminie radcowskim (pozostałe z wcześniejszego postu są nieaktualne):
I. Komentarz do Kodeksu karnego pod red. M. Królikowskiego, Zawłockiego (Duże Komentarze Becka), wydanie najnowsze z tej serii, prawie nieużywany, bardzo dobry - tom I i tom II łączna cena w księgarni 435,10 zł - sprzedam za 300 zł.
Wraz z komentarzem gratis dostęp do akt gospodarczych i administracyjnych C.H. BECK na www.testy-prawnicze (ważny przez rok od momentu wejścia),

II. Komentarz do kpc pod red. Pietrzykowskiego (Duże Komentarze Becka), 2010 r., wydanie najnowsze z tej serii, tom I i tom II - łączna cena w księgarni 378,10 zł - sprzedam za 260 zł.
Wraz z komentarzem gratis dostęp do akt cywilnych i karnych C.H. BECK na www.testy-prawnicze (ważny przez 30 dni od momentu wejścia),

III. Komentarz do Kpa P. Przybysz (Wydawnictwo LexisNexis), 2010 r. - sprzedam za 90 zł,

IV. Komentarz do Kpk pod red. prof. P. Hofmańskiego (Duże Komentarze Becka), tom II, 2007 r. - cena 50 zł,

V. Wzory pism i orzeczeń w postępowaniu przed sądami administracyjnymi, B. Dauter, J. Drachal, (Wydawnictwo LexisNexis), 2009 r. - sprzedam po 70 zł,

VI. Apelacja w postępowaniu cywilnym, T. Erecińskiego, 2009 r., sprzedam za 40 zł.

Ostatnia edycja:
Sprzedam książki przydatne na egzaminie radcowskim / adwokackim. Najnowsze wydania, nieużywane (przewiezione w walizce na egzamin;)). Najchętniej odbiór w Warszawie ewentualnie wysyłka po kosztach.

1. Zieliński, koszty sadowe w sprawach cywilnych, wydanie 7 (cena okładkowa 99 zł), moja cena 55 zł

2. Strzępka, KSH, Komentarz, Wydanie 5, (cena okładkowa 349 zł), moja cena 200 zł

3. Bojarski, Kodeks wykroczeń, komentarz, wydanie 5 (cena okładkowa 169 zł), moja cena 100 zł

4. Jaworski, Prusaczyk, Ustawa o gospodarce nieruchomościami. Komentarz, wydanie II (cena okładkowa 239 zł), moja cena 120 zł

5. Niewiadomski, Planowanie i zagospodarowanie przestrzenne. Komentarz, wydanie VI (cena okładkowa 189 zł), moja cena 100 zł

6. Niewiadomski, prawo budowlane, komentarz, wydanie IV (cena okładkowa 199 zł), moja cena 110 zł

Zapomniałam podać maila do postu:
"Pozostały mi komentarze po tegorocznym egzaminie radcowskim (pozostałe z wcześniejszego postu są nieaktualne):
I. Komentarz do Kodeksu karnego pod red. M. Królikowskiego, Zawłockiego (Duże Komentarze Becka), wydanie najnowsze z tej serii, prawie nieużywany, bardzo dobry - tom I i tom II łączna cena za oba w księgarni 435,10 zł - sprzedam oba za 300 zł.
Wraz z komentarzem gratis dostęp do akt gospodarczych i administracyjnych C.H. BECK na www.testy-prawnicze (ważny przez rok od momentu wejścia),

II. Komentarz do kpc pod red. Pietrzykowskiego (Duże Komentarze Becka), 2010 r., wydanie najnowsze z tej serii, bardzo dobry - tom I i tom II łączna cena za oba w księgarni 378,10 zł - sprzedam oba za 260 zł.
Wraz z komentarzem gratis dostęp do akt cywilnych i karnych C.H. BECK na www.testy-prawnicze (ważny przez 30 dni od momentu wejścia),

III. Komentarz do Kpa P. Przybysz (Wydawnictwo LexisNexis), 2010 r. - sprzedam za 90 zł,

IV.Komentarz do Kpk pod red. prof. P. Hofmańskiego (Duże Komentarze Becka), tom II, 2007 r. - cena 50 zł,

V. Wzory pism i orzeczeń w postępowaniu przed sądami administracyjnymi, B. Dauter, J. Drachal, (Wydawnictwo LexisNexis), 2009 r. - sprzedam po 70 zł,

VI. Apelacja w postępowaniu cywilnym, T. Erecińskiego, 2009 r., sprzedam za 40 zł.

mail: renatabodnar5@wp.pl

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Kolejne posty zawierające ogłoszenia sprzedaży kser książek będą kończyć się banem. Na tym forum nie tolerujemy naruszania praw autorskich.

Sprzedam książkę:
Aplikacja radcowska – pytania, odpowiedzi, tabele.
Wydanie 4, rok 2012.
M. Stepaniuk C.H. Beck.
Książka może być przydatna dla kandydatów na aplikację oraz dla aplikantów aplikacji radcowskiej, adwokackiej, notarialnej.
Książka jest w dobrym stanie.
Cena: 90 zł plus koszt przesyłki.
Na terenie Warszawy możliwy osobisty odbiór książki.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt na priv.

Witam,sprzedam:
1. Komentarz do Kodeksu cywilnego pod red. E. Gniewka, wyd. C.H. Beck Warszawa 2011, wyd. 4 – sprzedam za 250 zł

2. Komentarz do ustawy Prawo o postępowaniu przed sądami administracyjnymi Lexis Nexis aut. J.P. Tarno, wyd. 5, stan prawny na 7 listopada 2011r. – sprzedam za 110 zł

3. Komentarz do Kodeksu Postępowania Karnego aut. W. Grzeszczyk, wyd. Lexis Nexis, stan prawny na 10 stycznia 2012r. – sprzedam za 150 zł

mail: karolina.jablonska7@wp.pl

Witam . Potrzebuję tytuły trzech różnych książek w których znajdę pojęcie stosunku prawnego i jego rodzaje. Jakie książki proponujecie?

Witajcie,

mam do sprzedania komentarze. Zainteresownych proszę o kontakt na priv. Komentarze do odbioru w Warszawie, dogodne miejsce odbioru do umówienia.

I. Kodeks cywilny. Komentarz LexisNexis Komplet. Nr wydania: X, Rok wydania: 2011, Format: B5, oprawa twarda. Komentarze nieużywane - nieodfoliowane. Cena za komplet: 600 zł.
Komplet obejmuje:
1) Kodeks cywilny Komentarz 2011 - Komentarz do kodeksu cywilnego. Księga pierwsza. Część Ogólna Dmowski Stanisław, Rudnicki Stanisław Liczba stron: 568 Nr wydania: X Rok wydania: 2011
2) Kodeks cywilny Komentarz 2011 - Komentarz do kodeksu cywilnego. Księga druga. Własność i inne prawa rzeczowe Rudnicki Stanisław, Rudnicki Grzegorz Liczba stron: 624 Nr wydania: X Rok wydania: 2011
3) Kodeks cywilny Komentarz 2011 - Komentarz do kodeksu cywilnego. Księga trzecia. Zobowiązania Bieniek Gerard, Ciepła Helena, Dmowski Stanisław, Gudowski Jacek, Kołakowski Krzysztof, Sychowicz Marek, Wiśniewski Tadeusz, Żuławska Czesława Pod redakcją: Gerarda Bieńka Liczba stron: 2024 Nr wydania: X Rok wydania: 2011
4) Kodeks cywilny Komentarz 2011 - Komentarz do Kodeksu cywilnego. Księga czwarta. Spadki Skowrońska-Bocian Elżbieta Liczba stron: 360 Nr wydania: X Rok wydania: 2011

II. Kodeks postępowania cywilnego. Komentarz do artykułów 1–366. Tom I, Wydanie: 5, Rok wydania: 2010, Ilość stron: 1550, Redakcja: prof. dr hab. Kazimierz Piasecki
i
Kodeks postępowania cywilnego. Komentarz do artykułów 367–505(37). Tom II, Wydanie: 5, Rok wydania: 2010, Ilość stron: 1200, Redakcja: prof. dr hab. Kazimierz Piasecki
Stan bardzo dobry, bez śladów używania, Cena łączna za dwa tomy 280 zł

III. Ustawa o gospodarce nieruchomościami. Komentarz, Wydanie: 2, Rok wydania: 2011
Ilość stron: 1500, Seria: Komentarze Becka, Autorzy: dr UKSW Jacek Jaworski, Marian Wolanin, Adam Tułodziecki, Arkadiusz Prusaczyk, Stan prawny: 1.7.2011 r., stan idealny - bez śladów używania, Cena 170 zł

Witam.
Poszukuję materiałów do egzaminu radcowskiego (książki, komentarze), proszę o propozycję sprzedaży kompletów na mail - robert_wojcik@wp.pl
Pozdrawiam

jakikomentarz do kodeksu cywilnego polecacie?? czy ktoś korzystał z Gniewka Becka? a moze lexis nexis nowy jednotomowy prof. Ciszewskiego?

RE: Opracowane materiały do egzaminu notarialnego tanio sprzedam

sprzedam skrypty warszawskie 2011 - komplet (kpk, kk, kc, kpc, kpa, ppsa, kro, ksh) – 200 zł

Współczesne problemy krajowego i unijnego porządku prawnego

Witam jestem studentem pierwszego roku prawa na UMCS działam w kole naukowym i przygotowujemy konferencje naukową na wspomniany w temacie temat tematem mojej pracy będą kontrowersje na temat relacji prawa unijnego i krajowego w świetle orzecznictwa trybunału konstytucyjnego. Mam niestety problem ze znalezieniem literatury do tego tematu zwłaszcza odpadają podręczniki akademickie znacie jakieś dobre publikacje na ten temat i orzeczenia trybunału w tych kwestiach ?

Mam do sprzedania książki, komentarze do egzaminu radcowskiego :D
Pozdrawiam

RE: Opracowane materiały do egzaminu notarialnego tanio sprzedam

sprzedam napisał:
sprzedam skrypty warszawskie 2011 - komplet (kpk, kk, kc, kpc, kpa, ppsa, kro, ksh) – 200 zł

jestem zainteresowany skryptami - proszę o kontakt, mail robert_wojcik@wp.pl

RE: Egzamin radcowski 2013

Witam,

mam do sprzedania w dobrej cenie i bardzo dobrym stanie oryginały najnowszych komentarzy:
- Kodeks cywilny. Komentarz 4. wydanie pod redakcją E. Gniewka,
- Kodeks postępowania cywilnego. Komentarz 6. wydanie A. Zielińskiego (uwzględnia majową nowelizację k.p.c.)
- Kodeks postępowania administracyjnego. Komentarz 12. wydanie B. Adamiak i J. Borkowski.

Wszystkie w/w pozycje przydały mi się podczas tegorocznego pomyślnie zakończonego egzaminu radcowskiego :)

Mam także do sprzedania tegoroczne "skrypty warszawskie".

Chętnych proszę o e-maile.

pozdrawiam !

Sprzedam książkę z testami "Aplikacja komornicza" 4 wydanie, Mariusza Stepaniuka. Zainteresowane osoby proszę o PW.

RE: Egzamin radcowski 2013

radcaprawny2012 napisał:
Witam,

mam do sprzedania w dobrej cenie i bardzo dobrym stanie oryginały najnowszych komentarzy:
- Kodeks cywilny. Komentarz 4. wydanie pod redakcją E. Gniewka,
- Kodeks postępowania cywilnego. Komentarz 6. wydanie A. Zielińskiego (uwzględnia majową nowelizację k.p.c.)
- Kodeks postępowania administracyjnego. Komentarz 12. wydanie B. Adamiak i J. Borkowski.

Wszystkie w/w pozycje przydały mi się podczas tegorocznego pomyślnie zakończonego egzaminu radcowskiego :)

Mam także do sprzedania tegoroczne "skrypty warszawskie".

Chętnych proszę o e-maile.

pozdrawiam !

Dobrze byłoby podać mail, bo jestem zainteresowany materiałami.

Pozostały mi po egzaminie radcowskim 2012 r.:
I. Komentarz do Kodeksu karnego pod red. M. Królikowskiego, Zawłockiego (Duże Komentarze Becka), wydanie najnowsze z tej serii, prawie nieużywany, bardzo dobry - tom I i tom II łączna cena w księgarni 435,10 zł - sprzedam za 300 zł.

II. Komentarz do kpc pod red. Pietrzykowskiego (Duże Komentarze Becka), 2010 r., wydanie najnowsze z tej serii, tom I i tom II - łączna cena w księgarni 378,10 zł - sprzedam za 260 zł.

mail: renatabodnar5@wp.pl

Poszukuję artykułu z REJENTA WYD. 1999/11

- "Staranność zawodowa notariusza jako przesłanka odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przy wykonywaniu czynności notarialnej"

Autor: OLESZKO Aleksander

Jeżeli ktoś posiada lub wie gdzie go szukać proszę o pomoc.

Z góry DZIĘKUJĘ

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót